Покращення умов для школярів у ліцеї «Львівський»

Покращення умов для школярів у ліцеї «Львівський»
За останні 5 років місто інвестувало сюди понад 11 мільйонів гривень.

За останні 5 років місто інвестувало сюди понад 11 мільйонів гривень. У 2020 році тут завершили реконструкцію басейну.

Ліцей «Львівський» цьогоріч посів 1 місце зі своїм проєктом громадського бюджету. Роботи тут ведуть упродовж 5 років. Загалом у цьому освітньому закладі реконструюють внутрішні мережі, фасад та докупляють обладнання. І ось з початком нового навчального року учні вже зможуть побачити нову медіатеку, оцінити створену зону для дозвілля та поплавати у повністю оновленому басейні.

Начальниця управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик зазначила: "Приблизно за 5 років проведення ремонтних робіт тут ще була реконструкція системи опалення. Це вартувало близько 11 мільйонів гривень".

Тут навчається близько тисячі дітей. Приблизно 120 з них тільки підуть у перший клас. Також у планах освітян оновити ще й міні поле, що розташоване поблизу школи та, можливо, зробити при ліцеї невеличку паркову зону.

Директор ліцею Андрій Закалюк каже: "Ми хочемо, щоб зовнішня територія була для учнів і мешканців нашого району. Так само, щоб усередині школа була наповнена таким чином, щоб знання, які вони отримують були для них практичними й корисними".

До того ж не останню роль у всіх рішеннях щодо покращення якості освіти та умов для навчання дітей у цьому ліцеї відіграють батьки, – розповідає директор навчального закладу.

"Батьки нас підтримують у всіх ідеях, а також долучаються до робіт. Вони проводили ярмарки, голосували у громадському бюджеті. Тому це повністю комплексна праця усіх: батьків, міста, управління", - він додає.

Серед основних оновлень – басейн, у якому займатися плаванням зможуть і діти, які проживають неподалік цього ліцею.

За словами міського голови Львова, він не працював із 1994 року, адже у школи не було фінансів його відремонтувати.У цьому році, зазначає, діти зможуть плавати.

Додамо, що зараз у навчальних закладах Львова є 28 басейнів, які працюють, і яких місто впродовж останніх років підтримує у робочому стані поточними роботами з очищення води, заміни фільтрів та силових кабелів.

https://www.youtube.com/watch?v=mtQ-N6LEN5U

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Аварія корабля в Чорному морі: судно ВМС “Балта” буксирують до Одеси Аварія корабля в Чорному морі: судно ВМС “Балта” буксирують до Одеси
Станом на 08:30 14 жовтня екіпаж корабля доставили у пункт постійної дислокації. Військовослужбовці почуваються добре.
Королівська родина Бельгії вирішила прийняти українських біженців Королівська родина Бельгії вирішила прийняти українських біженців
Король Філіп та королева Матильда хочуть прихистити людей, які виїжджають з України через війну
Loading...
Load next