У Львові стартувала подача проєктів, що реалізовуватимуть за кошти з міської влади

У Львові стартувала подача проєктів, що реалізовуватимуть за кошти з міської влади
Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.Запропонувати свою ідею можна до 15 вересня на спеціальній платформі.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Запропонувати свою ідею можна до 15 вересня на спеціальній платформі.

Додамо, що цьогоріч участь у конкурсі беруть усі населенні пункти, які увійшли до Львівської ОТГ. До її складу уряд включив такі населені пункти:

  • Львівську, Винниківську та Дублянську міські ради;
  • Брюховицьку і Рудненську селищні ради;
  • Грибовицьку (Великі Грибовичі, Збиранка, Малі Грибовичі), Грядівську (Гряда, Воля-Гомулецька), Зашківську (Зашків, Завадів, Зарудці), Лисиничівську (Лисиничі, Підбірці), Малехівську та Рясне-Руську (Рясне-Руське, Підрясне) сільські ради.

І, хоча її ще не існує юридично, у Секретаріаті ради пішли на такий крок, щоб дати можливість реалізувати свої ідеї іншим населеним пунктам за межами міста Львова.

"За ініціативою наших активних дописувачів, ми додали в заявку пункт «Команда проекту». Тепер ви можете вказати усіх людей, які долучені до втілення цієї ідеї в життя", - додав начальник відділу громадського партнерства Львівської міськради Орест Файфурка.

Усі подані проєкти будуть опрацьовувати до 31 жовтня, а 15 листопада стартує голосування за найкращі роботи. Переможців оголосять до 31 грудня цього року, і впродовж 2021 мають реалізувати їхні ідеї у місті Лева.

Зазначимо, що проводять це уже 5 рік підряд.

Минулого року до обрання робіт приєдналися 103 тисяч львів’ян, які зараз реалізовують у всіх районах міста. Найактивніше громадяни голосували за покращення таких навчальних закладів, як садки й школи, а також підтримували медичні проєкти.

Нагадаємо, що у Львові затвердили стандарти зовнішнього вигляду контейнерів для збору органіки. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет ЛМР. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Школярі України отримали шість нагород на міжнародній науковій олімпіаді в Об'єднаних Арабських Еміратах Школярі України отримали шість нагород на міжнародній науковій олімпіаді в Об'єднаних Арабських Еміратах
У Дубаї завершилася вісімнадцята Міжнародна наукова олімпіада IJSO 2021.
Головні новини України за 30 червня Головні новини України за 30 червня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS
У Львові «Домівка врятованих тварин» знову приймає відвідувачів
Після 2-місячного карантину через сказ, який виявили в одного з лисів, двері притулку відчинили для людей.
Loading...
Load next