Головні новини України за 8 червня

Головні новини України за 8 червня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS

У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка

Після падіння з сьомого поверху гуртожитку від Техніко-економічного коледжу НУ "Львівська політехніка" 17-річна студентка отримала травми, які були несумісні з життям. Дівчина загинула на місці трагедії.

Збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0

Товариський поєдинок збірної України проти національної команди Кіпру, зіграний сьомого червня в Харкові, став останньою репетицією для команди Шевченка перед вильотом на чемпіонат Євро-2020, який триватиме з 11 червня до 11 липня.

На Прикарпатті підібраний на дорозі попутник жорстоко вбив водія

В Івано-Франківській області від множинних ножових поранень помер 36-річний чоловік, який рухаючись у напрямку районного центру Тлумач напередодні підібрав на дорозі попутника - 53-річного чоловіка.

Андрій Білий звільнився з посади у міській раді Львова

Виконувач обов’язків керівника управління безпеки міста та заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий повідомив, що йде з Львівської міськради.

Зеленський прокоментував свою заяву щодо слів Байдена про вступ України в НАТО

Президент України  задоволений результатами проведеної телефонної розмови із президентом США Джо Байденом, яка відбулася ввечері 7 червня. Однак, в Офісі президента дещо виправили пресреліз щодо слів Байдена про підтримку євроатлантичної інтеграції України.

Збиття Boeing МН17 на Донбасі: вперше свідчення очевидців авіакатастрофи озвучили в суді Нідерландів

На засіданні суду у справі про катастрофу малазійського Boeing MH17 вперше озвучили свідчення свідків щодо запуску ракети з установки "Бук", яка за версією слідства й збила літак.

Loading...
Load next