Запорізька авіакомпанія "Мотор Січ" відновлює рейси "Київ-Львів" на 50-річних літаках

Запорізька авіакомпанія "Мотор Січ" відновлює рейси "Київ-Львів" на 50-річних літаках
З 24 червня з Києва до Львова курсуватимуть лайнери, які зійшли з конвеєра ще у 1971, 1972 і 1973-х роках.

Регіональний турбогвинтовий авіалайнер Ан-24 був розроблений ще у СРСР. Наразі у парку авіакомпанії "Мотор Січ" три таких повітряних судна, і вік кожного – майже половина століття.

За інформацією avianews.com, авіарейси з аеропорту “Київ” (Жуляни) курсуватимуть щодня, окрім неділі, зі Львова – також щодня, за винятком суботи.

Розклад рейсів:

  • Київ 10:00 – Львів 11:15, будні;
  • Київ 11:00 – Львів 12:20, субота;
  • Львів 17:15 – Київ 18:35, будні та неділя;

Запорізька авіакомпанія продає квитки на рейси Київ-Львів за ціною від 1500 гривень в один бік за умовами ранньої пасажирської броні (за місяць). У мінімальну вартість квитка входить лише 5 кілограмів ручної поклажі, загальні габарити якої не повинні перевищувати 115 сантиметрів.

Якщо ж пасажир захоче взяти з собою друге місце ручної поклажі вагою до 5 кілограмів, це коштуватиме додаткових 8 євро за переліт в один бік.

Зазначимо, що авіамаршрут "Київ-Львів" вже обслуговує українська авіакомпанія Windrose. Літаки компанії Embraer 145 і ATR 72-600 здійснюють польоти двічі на день.

Читайте також
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.
Львівський аеропорт розширює географію польотів: які рейси запускають з міста Лева? (відео) Львівський аеропорт розширює географію польотів: які рейси запускають з міста Лева? (відео)
На зимові свята – до культурної столиці України.
Loading...
Load next