Маленькі футболісти з Троєщини, які виконали гімн України зустрілись з кумирами (відео)

Маленькі футболісти з Троєщини, які виконали гімн України зустрілись з кумирами (відео)
Хлопці отримали п'ять м'ячів, п'ять шарфів та безкоштовні заняття, а також форму для тренувань.

П'ятеро столичних футболістів, які виконали гімн України, під час своєї гри в одному із дворів Троєщини, отримали подарунки від УАФ та гравців збірної України на Євро-2020 Сергія Кривцова та Дениса Попова. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

Малеча мала змогу поспілкуватися, отримати автографи і зробити спільне фото з гравцями національної збірної Сергієм Кривцовим та Денисом Поповим, і з Легендами українського футболу Анатолієм Дем’яненком і Олексієм Михайличенком, - повідомив Павелко.

Зокрема, юним футболістам подарували пам’ятні подарунки та форму для тренувань, а також п'ять м'ячів, п'ять шарфів і безплатні заняття в ФК Вигурівщина.

Відомо, що посадовці та гравці збірної подякували батькам дітей за виховання таких чудових дітей, з якими вони також виконали національний гімн України. Тим часом Павелко також наголосив, що: "пообіцяв малечі, що на місці їх старого майданчика буде новий, з сучасним штучним покриттям, де вони разом з друзями зможуть тренуватися і проводити дворові чемпіонати з футболу".

Нагадаємо, що нещодавно мережу підірвало миле відео, зняте в одному з дворів столичної Троєщини. На ньому п'ятеро маленьких хлопців перед своїм футбольним дворовим матчем виконали гімн України, при цьому тримаючи руку на серці.

Додамо, що збірна України в останньому чвертьфіналі Євро-2020 поступилася одному з фаворитів - команді Англії - та залишила цьогорічний турнір з футболу. Матч, який відбувся у Римі завершився з рахунком 4:0 на користь англійців

Зокрема, згодом після поразки на матчі, Роман Яремчук коментуючи свій виступ на Євро-2020, заявив, що будь-яку оцінку має давати тренерський штаб: "Мені потрібно просто виходити на поле і виконувати свою роботу".

Читайте також
Збірна України досягла "переможного компромісу" з УЄФА щодо гасла "Героям слава!" на формі Збірна України досягла "переможного компромісу" з УЄФА щодо гасла "Героям слава!" на формі
Українська збірна все ж таки зможе грати у новій формі на чемпіонаті Євро-2020, однак у дизайн форми доведеться внести деякі зміни.
"Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич "Ребров буде тренером збірної України, а я йду з УАФ" - Маркевич
Маркевич знову хоче працювати тренером, тому йде з УАФ. Нового тренера національної збірної України призначать вже 9 серпня.
Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України
Відомо, що новий тренер очолить українську національну команду 17 серпня. Сергій Ребров, продовжить тренувати арабський "Аль-Айн".
Loading...
Load next