У Грузії стартували міжнародні військові навчання Agile Spirit 2021 за участі України (фото)

У Грузії стартували міжнародні військові навчання Agile Spirit 2021 за участі України (фото)
В Грузії стартували міжнародні військові навчання, участь в яких також беруть українські військові. Окрім цього, участь у навчаннях візьмуть майже 2500 військовослужбовців 15 країн.

У Грузії сьогодні, 26 липня, розпочались багатонаціональні навчання Agile Spirit 2021. Так, на території другої піхотної бригади Збройних Сил Грузії, неподалік міста Сінакі, відбулись урочистості з нагоди відкриття десятих міжнародних навчань Agile Spirit.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на "Грузия Online".

Участь у навчаннях візьмуть майже 2500 військовослужбовців 15 країн: Грузії, США, Естонії, Німеччини, Латвії, Литви, Румунії, Польщі, Іспанії, Туреччини, України, Великої Британії, Канади, Італії та Азербайджану.

Зокрема, Україну на навчаннях представляють бійці окремого батальйону морської піхоти, а також офіцери управління з командування різних напрямків.

Нагадаємо, що раніше корабель “Юрій Олефіренко” і катер “Слов’янськ” перейшли море і пришвартувалися в порту Грузії. Цього року навчання Agile Spirit проходитимуть одночасно на двох локаціях: в Сенакі (на заході Грузії) та на полігоні Орфоло в Ахалцихе (на півдні Грузії). Триватимуть міжнародні навчання з 26 липня по 6 серпня.

Читайте також
У Чорному морі стартували військові навчання "Sea Breeze 2021" (фото) У Чорному морі стартували військові навчання "Sea Breeze 2021" (фото)
Багатонаціональні військові навчання триватимуть з 28 червня до 10 липня і будуть наймасштабнішими за останні 20 років.
Есмінець США покинув Чорне море після навчань Sea Breeze-2021 (фото) Есмінець США покинув Чорне море після навчань Sea Breeze-2021 (фото)
У наймасштабніших за останні 20 років військово-морських навчаннях були залучені 32 бойові кораблі, 40 літаків і 5 тис. військовослужбовців з 17 країн-членів НАТО, а також партнерів Альянсу.
Туреччина знову вимагатиме ПЛР-тести на COVID в туристів, які летять з України Туреччина знову вимагатиме ПЛР-тести на COVID в туристів, які летять з України
Влада Туреччини повернула вимогу здачі ПЛР-тесту для перетину кордону громадянами України. ПЛР-тест відтер може замінити швидкий тест на антиген коронавірусу.
Loading...
Load next