Дженніфер Лопес орендувала на свій день народження яхту Ахметова (відео)

Дженніфер Лопес орендувала на свій день народження яхту Ахметова (відео)
Вартість орендованого судна складає близько 130 млн євро.

Американська співачка та акторка Дженніфер Лопес разом із коханим Беном Аффлеком відзначила свій 52-ий день народження на яхті олігарха Ріната Ахметова.

Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на Daily Mail.

ЗМІ повідомляють,  суботу, 24 липня, пара прилетіла приватним літаком з Лос-Анджелеса на Французьку Рив'єру, а потім перемістилася на розкішну шестипалубну суперяхту Valerie вартістю 130 мільйонів доларів.

Судно містить 7 спальних кімнат, а також масажні кабінети, тренажерний зал з панорамним видом на океан, обідня зона на відкритому просторі, приміщення для косметичних процедур, кінотеатр, басейн, джакузі та фонтан. Судно вміщує 14 гостей і до 27 членів екіпажу.

Яхту спустили на воду у 2011 році. Виданння повідомляє, що зараз вона належить українському мільярдерові Рінату Ахметову, який є 327-ю найбагатшою людиною у світі з чистим капіталом у 7,5 мільярда доларів.

 

Читайте також
Зеленський на Одещині взяв участь в урочистостях до Дня Військово-морських сил ЗСУ (відео) Зеленський на Одещині взяв участь в урочистостях до Дня Військово-морських сил ЗСУ (відео)
Український президент подякував "особовому складу та ветеранам ВМС ЗСУ за вірну службу за вірність своїй присязі".
"Хвойда-тур": Кондратюк грубо висловився щодо повернення Ані Лорак в Україну "Хвойда-тур": Кондратюк грубо висловився щодо повернення Ані Лорак в Україну
Після двох аншлагів в Одесі Ані Лорак анонсувала тур Україною.
Ротару виступила в Росії перед концертом до Дня Незалежності України (відео) Ротару виступила в Росії перед концертом до Дня Незалежності України (відео)
Схоже, що відому артистку Софію Ротару зовсім не бентежить виступати в Росії й знову повертатися до України.
Loading...
Load next