Каноїстки Лузан та Четверікова виграли четверте "срібло" для України на Олімпіаді

Каноїстки Лузан та Четверікова виграли четверте "срібло" для України на Олімпіаді
Дівчатам не вистачило дві секунди до першого місця. Українки поступалися китаянкам, але впевнено випередили усіх інших суперниць.

Веслувальниці Людмила Лузан і Анастасія Четверікова здобули четверте "срібло" для України на Олімпіаді-2020 в Токіо. 

До фіналу українки пробилися з двома перемогами: спершу вони виграли відбірковий заїзд, а тоді - перемогли у півфіналі. Двічі показували другий найкращий час: українок випереджала лише пара з Китаю (Сюй Шисяо та Сун Менгя), чинні чемпіонки світу.

Цього разу українки поступилися китаянкам, але впевнено випередили усіх інших суперниць. А третє місце на фініші розіграли Канада та Німеччина.

Результати:

Китай - 1:55.495 хвилини

Україна (Людмила Лузан / Анастасія Четверікова) - 1:57.499

Канада - 1:59.041

Зазначимо, українка Людмила Лузан на цьогорічних Олімпійських Іграх в Токіо виграла бронзову медаль на змаганні в одиночному веслуванні на каное.

Читайте також
Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні
Українські стрільці вибороли першу медаль. Змішані командні змагання зі стрільби дебютують в олімпійській програмі саме у Токіо.
Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео) Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео)
Для України це перша медаль у дзюдо на Олімпійських іграх з 2008 року, а також перша в історії України олімпійська медаль в жіночому дзюдо.
Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото) Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото)
На п'єдестал пошани на Олімпіаді-2020, яка цього року відбудеться у Токіо, українські олімпійці підійматимуться у ніжній синьо-жовтій палітрі, що символізує надію і віру.
Loading...
Load next