Українська тенісистка Світоліна виграла перший турнір WTA за рік та 16-й в кар'єрі (відео)

Українська тенісистка Світоліна виграла перший турнір WTA за рік та 16-й в кар'єрі (відео)
Українська тенісистка Еліна Світоліна виграла хардовий турнір в американському Чикаго, поповнивши свій актив 16-тим титулом WTA.

Перша ракетка України Еліна Світоліна перемогла француженку Алізе Корне в фіналі турніру WTA в Чикаго - це 16-тий титул для української тенісистки та 19-й фінал в кар'єрі. Востаннє Світоліна вигравала титул на турнірі в Страсбурзі восени 2020 року. Про досягнення тенісистки повідомила Федерація тенісу України в Facebook.

Еліна Світоліна завоювала перший титул у сезоні 2021 року! У фіналі турніру в Чикаго вона обіграла Елізабет Корне - 7:5; 6:4, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, ключовим у грі став одинадцятий гейм, коли українка виборола розіграш – 6:5. У наступному француженка Корне намагалась знову зрівняти рахунок, однак їй так і нічого не вдалось – 7:5 партія за Світоліною й перемога теж.

Так, за 2 години 2 хвилини переграла французьку тенісистку Алізе Корне (9) – 7:5, 6:4. Українка два рази подала навиліт, не допускала подвійних помилок і реалізувала 6/6 брейк-поінтів.

Зазначимо, що тенісистка Алізе Корне 15 років тому під час початку своєї кар'єри зустрічалася з чоловіком Еліни Світоліної - Гаелем Монфісом.

 

Читайте також
Україна відкриє в США ще одне своє генконсульство Україна відкриє в США ще одне своє генконсульство
В американському штаті Техас у місті Г’юстон, Україна відкриє четверте за рахунком генеральне консульство у Сполучених Штатах.
Навчання Sea Breeze: есмінець США увійшов у Чорне море Навчання Sea Breeze: есмінець США увійшов у Чорне море
Американський ракетний есмінець USS Ross увійшов у акваторію Чорного моря для участі у щорічних українсько-американських військових навчаннях.
Ракетний есмінець США Laboon прямує до Чорного моря Ракетний есмінець США Laboon прямує до Чорного моря
До Чорного моря прямує есмінець USS Laboon Військово-морського флоту США, який згодом візьме участь в операціях з підтримання безпеки разом із союзниками.
Loading...
Load next