Головні новини за 2 вересня: Катастрофа MH17 на Донбасі: слідство просить військових Росії допомогти у розслідуванні справи

Головні новини за 2 вересня: Катастрофа MH17 на Донбасі: слідство просить військових Росії допомогти у розслідуванні справи
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.

Катастрофа MH17 на Донбасі: слідство просить військових Росії допомогти у розслідуванні справи

Також на сайті розміщено звернення батьків загиблого в катастрофі Віктора Орєшкіна, які теж просять свідків з Росії відгукнутися та допомогти слідству у розслідуванні катастрофи в якій загинув їхній син.

Відкрили лише день тому: у центрі Києва вантажівка провалилась у фонтан

Вантажівка пошкодила покриття фонтану та ймовірно форсунки під землею. Наразі фахівці перевіряють їхній стан.

У Києві розпочалось засідання у справі Медведчука: будівлю суду оточила група "тітушок"

На початку травня цього року генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

Українець Крипак здобув на Паралімпіаді у Токіо четверту золоту медаль

Плавець Максим Крипак зі світовим рекордом завоював 20-те “золото” для України на Паралімпіаді. Зокрема, це четверте золото в арсеналі паралімпійця на цьогорічній Паралімпіаді-2020 у Токіо.

У Чернівцях обурена жінка намагалась побити мера під час сесії міськради

Через вигуки жінки Клічук на стільці від’їхав від президії, а секретарка міськради Марина Кирилюк взяла телефон та кудись подзвонила.

"Гідна заміна Мендель": речник президента Никифоров невдало пожартував на тлі Білого дому

Користувачі мережі не оцінили такий жарт Никифорова і нагадали йому про те, що у США він представляє Україну та є у складі української делегації, яка поїхала із Зеленським у Вашингтон.

Читайте також
"Радянські" інсталяції на алеї Героїв Небесної Сотні: у центрі Києва трапились сутички (відео) "Радянські" інсталяції на алеї Героїв Небесної Сотні: у центрі Києва трапились сутички (відео)
Влада Києва не надавала дозволів на розміщення інсталяції у радянському стилі на алеї Героїв Небесної Сотні.
Міністерство культури та інформаційної політики України внесло у "чорний список" ще 31 актора Міністерство культури та інформаційної політики України внесло у "чорний список" ще 31 актора
Служба безпеки України надала Міністерству культури оновлений список діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України, ще 31 актора.
Loading...
Load next