"Розпалили вогнище на балконі": паломники хотіли приготувати їжу (фото)

"Розпалили вогнище на балконі": паломники хотіли приготувати їжу (фото)
​​В Умані рятувальники загасили вогнище, розведене паломниками для приготування їжі на балконі.

В Умані рятувальники загасили вогнище, яке розвели паломники для приготування їжі на балконі багатоквартирного будинку.

Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Сьогодні, 7 вересня у ході патрулювання піший дозор рятувальників помітив дим з балкону будинку по вулиці Софії Перовської, 6.

Піднявшись на 6 поверх, рятувальники за допомогою вогнегасника загасили облаштовану паломниками зону барбекю,я ку вони влаштували для приготування їжі.

Піднявшись на 6 поверх, рятувальники за допомогою вогнегасника загасили облаштовану паломниками зону барбекю і провели з громадянами роз'яснювальну бесіду щодо неприпустимості розведення багать на балконі, - йдеться у повідомленні. 

Тим часом поліцейські продовжують у посиленому режимі стежити за публічною безпекою в центрі паломництва.

Нагадаємо, що в Умань на святкування Рош га-Шана вже прибули понад 27 757 хасидів із десяти країн світу. Внаслідок цього поруч із меморіальним комплексом рятувальники цілодобово забезпечують безпеку прочан.

Також впродовж доби 6-го вересня до поліції надійшло 13 заяв та повідомлень про події, пов’язані з паломниками-хасидами. Одне з них стосувалося незаконного обігу наркотиків.

Читайте також
Святкування Рош га-Шана в Україні: в Умань прибули майже 28 000 хасидів (відео) Святкування Рош га-Шана в Україні: в Умань прибули майже 28 000 хасидів (відео)
В місцях масового скупчення в мані рятувальники проводять із хасидами інформаційно-профілактичну роботу.
На Харківщині у школі спалахнула масштабна пожежа: рятувальники 11 годин гасили вогонь (відео) На Харківщині у школі спалахнула масштабна пожежа: рятувальники 11 годин гасили вогонь (відео)
В школі на вулиці Гвардійській, 43, що у Чугуєві на Харківщині загорілися дерев‘яні конструкції даху та перекриття над приміщенням спортзалу. Пожежею пошкоджені спортивна зала і два класи — кабінети хімії та літератури.
Пожежа у костелі Святого Миколая: на його відновлення зібрали понад 20 мільйонів гривень (відео) Пожежа у костелі Святого Миколая: на його відновлення зібрали понад 20 мільйонів гривень (відео)
Крім великого бізнесу, кошти виділили середній і малий бізнес, а також усі охочі.
Loading...
Load next