Головні новини України за 11 жовтня: Медведчуку вручили заставу в 1 мільярд, Труханову обрали запобіжний захід, Вірастюка погрожували вбити

Головні новини України за 11 жовтня: Медведчуку вручили заставу в 1 мільярд, Труханову обрали запобіжний захід, Вірастюка погрожували вбити

Нардепу Медведчуку вручили клопотання про арешт і заставу в 1 мільярд 

За даною справою також підозрюваним проходить ще один нардеп від "ОПЗЖ" Тарас Козак, який наразі переховується від правосуддя за межами України.

Меру Одеси Труханову обрали запобіжний захід: суд відмовився арештовувати політика та призначив заставу в 30 млн гривень

Підозрюваний Труханов також повинен здати паспорти, йому заборонені зустрічі з фігурантами справи і відвідування обласної прокуратури.

Нардепа Вірастюка погрожували вбити: в поліції розкрили подробиці

Анонімом, який погрожував вбивством Василю Вірастюку виявився мешканець Миколаївської області 2002 року народження. Наразі столичні поліцейські з’ясовують мотиви та обставини його вчинку.

Продавали заборонені ліки: на Хмельниччині поліція викрила мережу онлайн-аптек

Для маскування своєї діяльності, зловмисники відправляли товар від імені третіх осіб та з інших міст. Окрім цього, відомо, що частина медпрепаратів, які продавалися в онлайн-аптеках, заборонена для реалізації, зберігання та застосування на території України.

На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів

На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.

Судді Чаусу продовжили цілодобовий домашній арешт до 14 грудня

Детективи НАБУ затримали Чауса в лікарні "Феофанія" 3 серпня - йому було вручено клопотання про застосування запобіжного заходу. Зараз Чаус перебуває під домашнім арештом в Україні.

"Живу я там, як в готелі": Зеленський не виконав обіцянку та переїхав жити у держдачу

За його словами, на держдачі живе як в готелі. Однак туди перевіз меблі зі свого будинку, який продали.

Читайте також
Головні новини України за 13 серпня Головні новини України за 13 серпня
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.
Пропонував хабаря і втікав: у Львові поліцейські затримали п'яного водія
Водій у стані алкогольного сп'яніння скоїв ДТП та намагався втекти з місця події. Чоловік сказав патрульним, що вжив алкоголь після аварії і демонстративно випив знову.
Loading...
Load next