Головні новини України за 13 серпня

Головні новини України за 13 серпня
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.

Меркель зустрінеться з Путіним перед візитом в Україну

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель 20 серпня відвідає Росію, а 22 серпня - Україну. Зокрема, однією з головних тем переговорів з Путіним буде газопровід "Північний потік-2", будівництво якого вже активно завершується у Балтійському морі.

В окупованому Криму затопило трасу, яка веде до Кримського мосту

Окупанти пояснили підтоплення "рясними опадами" й організували об'їзд за напрямком село Леніне – село Іллічова.

Через наступ "Талібану": МЗС закликало українців негайно виїхати з Афганістану

"Таліби" почали брати нові території під власний контроль. Вони вдаються до жорстоких вчинків, таких як страта військових, які вже здалися їм.

"Плівки Медведчука": суд відмовився розглядати позов Порошенка до Bihus.Info та Зеленського

Раніше п'ятий президент Порошенко просив суд визнати протиправним "приховування від суспільства повної версії "плівок Медведчука" і опублікувати їх у первісному вигляді.

Розкрадання 26,8 млн гривень: заступника мера Миколаєва, який намагався втекти з України взяли під варту

Корнєва було затримано у міжнародному пункті пропуску "Лужанка – Берегшурань" на кордоні з Угорщиною 10 серпня. Заступник мера Миколаєва намагався покинути територію України, щоб уникнути правосуддя.

Згоріли шість автівок: в Одесі на нафтопереробному заводі трапилась пожежа

В Одесі на території нафтопереробного заводу сталася пожежа - полум'я охопило 70 квадратних метрів та знищило шість автівок.

Намагався втекти з України: поліція затримала керівника державної зернової корпорації

Затриманий Андрій Власенко "успішно" налагодив злочинну схему розтрати майна корпорації, збитки від реалізації якого сягають більш ніж 57 мільйонів доларів.

Українська турфірма орзанізовує тури до окупованої РФ Абхазії: посольство Грузії назвало це "неприйнятним"

Дружні відносини між Україною та Грузією зараз знаходяться на високому рівні, проте є сили, які хочуть їм нашкодити, переконані у грузинському посольстві.

Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей

 

Усі пасажири пройшли реєстрацію та прибули до гейту за 17 хвилин до вильоту, проте вилетіти з Борисполя все ж таки не змогли.

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next