Українець Юрій Захарєєв виграв «золото» чемпіонату світу з боксу

Українець Юрій Захарєєв виграв «золото» чемпіонату світу з боксу
Чемпіоном світу у ваговій категоріі до 71 кг став українець Юрій Захарєєв.

У столиці Сербії Белграді завершується XXI чемпіонат світу-2021 з боксу серед чоловіків.У фінальному двобої за «золото» в категорії до 71 кг Захарєєв здобув переконливу перемогу над росіянином Вадимом Мусаєвим - 5:0, про це повідомляє Укрінформ.

Бронзовими призерами у цій вазі стали Албан Бекірі з Албанії та азербайджанець Сархан Алієв.

За «золото» чемпіонату світу Захарєєв отримає 100 тисяч доларів.

Юрій Захарєєв - уродженець Андріївки Одеської області. Раніше у 2021 році він вигравав чемпіонат світу серед молоді-2021, у фіналі у ваговій категорії до 69 кг здолавши суперника з РФ - Чеерава Ашалаєва. В активі Захарєєва також є перемоги на юніорському та молодіжному чемпіонатах Європи. Крім того, він сім разів ставав чемпіоном України.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Українка після перемоги над росіянкою станцювала гопак (відео) Українка після перемоги над росіянкою станцювала гопак (відео)
Загалом українська збірна здобула на чемпіонаті Європи 23 медалі з 29 можливих.
Український боксер суперважкої ваги Вихрист достроково переміг американця Маршалла (відео) Український боксер суперважкої ваги Вихрист достроково переміг американця Маршалла (відео)
Українець на прізвисько Віктор Фауст в другому раунді відправив суперника в нокдаун, а у третьому раунді був зафіксований нокаут. Вихрист здобув 8-му перемогу на профі-рингу (6 з них нокаутом).
Претендує на "золоту" медаль: український боксер Хижняк вийшов у фінал Олімпійських ігор Претендує на "золоту" медаль: український боксер Хижняк вийшов у фінал Олімпійських ігор
Олександр Хижняк здолав у півфіналі філіппінця Еуміра Марсьяля за рішенням суддів.
Loading...
Load next