Не лідери думок - ні гідності, ні честі (відео)

Не лідери думок - ні гідності, ні честі (відео)
У Львові блогер-мільйонник влаштував гучну вечірку на роковини Голодомору.

У Львові відомий блогер-мільйонник Олександр Заліско потрапив у скандал через гучне святкування свого 29-річчя. 

Святкування проходило у міському Будинку вчених. Світлини зі святкування викликали шквал обурення серед українців. 

Вчора працювало все: телебачення, розважальні шоу, люди святкували весілля і безліч різних забав. Тому досить розпорошувати інформаційну "отруту" навколо! Я народився 27 листопада! Я не вибирав цей день. Він вибрав мене! І я не дозволю комусь псувати мій настрій! Святкую так, як захочеться мені! - написав Заліско.

Можливість коментувати свій допис блогер вимкнув. 

Перша реакція на скандал з'явилась на Facebook- сторінці першого заступника міського голови Андрія Москаленка. За порушення ст.44-3 КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За порушення карантинних вимог комісія ТЕБ і НС прийняла рішення призупинити господарську дільність Будинку вчених Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, - йдеться у повідомленні.

Люди пропонують оштрафувати як Будинок вчених, так і винуватця свята. 

Правоохоронці ж склали протокол на організатора вечірки. Себто за порушення карантинних обмежень. Чоловікові загрожує штраф у розмірі від 17-ти до 34-х тисяч гривень.

Брeнд чoлoвiчoгo oдягy ANDREAS MOSKIN зaявив, щo oфiцiйнo рoзривaє рeклaмнi кoнтрaкти. 

Мережа супермаркетів METRO також oгoлoсилa прo рoзрив рeклaмних кoнтрaктiв.

Не мають наміру в майбутньому підписувати контракт з блогерами такі компанії як Київстар, Нова Пошта, Pepsi, Lovare тощо.

Олександр Заліско вибачився за гучне святкування дня народження у день пам'яті жертв Голодоморів.

Перепрошую тих людей, чиї почуття я зачепив. Але лише у них. Це не стосується людей, які прийшли на галас, - сказав блогер. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівська блогерка назвала рідне місто "дірою" та втрапила в скандал (відео) Львівська блогерка назвала рідне місто "дірою" та втрапила в скандал (відео)
Карина Біда, яка має понад 20 тисяч підписників, виклала ролик із образою рідного міста.
День пам'яті жертв Голодомору: у Львові вшанували загиблих (відео) День пам'яті жертв Голодомору: у Львові вшанували загиблих (відео)
За даними науково-демографічної експертизи, загальна кількість людських втрат від Голодомору становить 3 мільйони 941 тисячу осіб.
Пранкер-священик зняв чергове провокативне відео у центрі Львова (відео 18+) Пранкер-священик зняв чергове провокативне відео у центрі Львова (відео 18+)
Молодик, одягнувшись священником, їздив на електросамокаті, а потім лаявся на перехожого.
Loading...
Load next