12-річний ілюстратор "The Doodle Boy" буде співпрацювати з відомим брендом

12-річний ілюстратор "The Doodle Boy" буде співпрацювати з відомим брендом
Американська компанія взяла на роботу 12-річного британця Джо Вейла, він працюватиме над спеціальними проєктами.

12-річний ілюстратор підписав угоду з Nike, Повідомляє CNN.
Джо Вейл, якого в соціальних мережах називають «The Doodle Boy», буде співпрацювати зі світовим спортивним брендом «над деякими спеціальними проєктами».

Ми дуже раді підтвердити, що Джо тепер є частиною сім'ї Nike, - повідомило CNN його агентство Loveblood Creative.

Фото: з відкритих джерел

Батько хлопця, Грегорі Вейл, розповів, що син дуже радий, адже любить цей бренд.

Це справді унікальні стосунки, які об’єднують талант Джо та любов до спорту, щоб надихнути інших розважатися та займатися тим, що їм подобається.


Джо публікує свої ілюстрації для своїх 119 000 підписників в Instagram.

Фото: з відкритих джерел

Минулого року він провів свою першу персональну виставку в Soden Collection, художній галереї в його рідному місті Шрусбері, центральна Англія.
Його роботи були схвалені принцом Вільямом і Кейт, герцогинею Кембриджською, після того, як він намалював ілюстрацію їхнього туру королівським поїздом у грудні 2020 року.
У дописі на своєму офіційному Twitter-акаунті вони подякували йому.

Улюблені речі для ілюстрації Джо — це інопланетяни, монстри та їжа. Він створив таких персонажів, як «Черепаха, що молиться», «Крутий пес» і «Дитина з рюкзака».
Нагадаємо, що у Києві розпочали відкритий конкурс на створення пам’ятника борщу. Конкурс оголосили з ініціативи Євгена Клопотенка.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Безкоштовні курси для кухарів та покоївок в Австрії: як проходить навчання? (відео) Безкоштовні курси для кухарів та покоївок в Австрії: як проходить навчання? (відео)
Після навчань всіх учасників проєкту влаштовують на роботу в готелі Австрії. Там їх забезпечують житлом і харчуванням. Зарплата становить 1600 євро/міс.
Мистецтво серед нас: як має виглядати хол житлового будинку Мистецтво серед нас: як має виглядати хол житлового будинку
Ексклюзивний, сучасний та концептуальний - новий житловий комплекс бізнес-класу ARTHOUSE park на вулиці Малоголосківській від компанії LEV Development здивує вас не лише своїми масштабами, а й неймовірними холами, які з легкістю можна сплутати із мистецькими галереями чи виставковими центрами.
Loading...
Load next