Путін "заснув" під час виходу української збірної на церемонії Олімпіади-2022 (відео)

Путін "заснув" під час виходу української збірної на церемонії Олімпіади-2022 (відео)
Відповідні кадри зафіксували під час прямої трансляції події на каналі NBC.

Президент Росії Володимир Путін заснув під час виходу збірної України на церемонії відкриття Олімпіади у Пекіні 4 лютого. На кадрах видно, як лідер країни-агресора, сидячи на трибунах, заплющив очі, але схаменувся, коли коментатор почав говорити в мікрофон. Такі кадри зафіксували під час прямої трансляції події на каналі NBC.

Зазначається, що російський лідер дивився відкриття Олімпіади зі своєї ложі.

Зазначимо, що Путін 4 лютого на запрошення колеги Сі Цзіньпіна відвідав Китай із візитом. Глави держав провели у Пекіні переговори та взяли участь у церемонії відкриття XXIV зимових Олімпійських ігор. 

Варто додати, що українська делегація взяла участь в урочистій церемонії відкриття Зимових Олімпійських ігор 2022 року у Пекіні.

Прапороносцями України на церемонії відкриття Олімпіади виступили олімпійський чемпіон 2018 року з фрістайлу Олександр Абраменко та фігуристка Олександра Назарова.

Нагадаємо, раніше визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Мільйони українців очікують ваших яскравих виступів і перемог": Зеленський привітав спортсменів із початком Олімпіади "Мільйони українців очікують ваших яскравих виступів і перемог": Зеленський привітав спортсменів із початком Олімпіади
Президент України побажав спортсменам міцного здоров’я, удачі та олімпійських здобутків.
Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні
Українські стрільці вибороли першу медаль. Змішані командні змагання зі стрільби дебютують в олімпійській програмі саме у Токіо.
Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020 Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020
У пресслужбі телеканалу запевнили, що не зробили цього, оскільки необхідно було виконати комерційні зобов’язання перед рекламодавцями.
Loading...
Load next