Олена Зеленська презентувала інтерактивний урок зі здорового харчування (відео)

Олена Зеленська презентувала інтерактивний урок зі здорового харчування (відео)
Урок складається з трьох частин та допоможе тим, хто хоче змінити свої й родинні харчові звички на більш здорові.

Перша леді України Олена Зеленська презентувала інтерактивний урок зі здорового харчування «Головне — що всередині» у трьох частинах для тих, хто хоче змінити свої й родинні харчові звички на більш здорові.

У період пандемії та інших випробувань тривога легко може викликати нездорову харчову поведінку. Тож, усупереч всім напругам, треба, навпаки, набувати здорових звичок, які допоможуть вистояти перед зовнішніми чинниками, — зазначила Зеленська.

Перша леді пояснила, що з власного досвіду розуміє, наскільки важлива допомога, коли людина обирає  змінити свої харчові звички, тому ЮНІСЕФ в Україні зняли відеоурок у трьох частинах.

У першій частині можна дізнатися, як зібрати корисний ланч-бокс (на навчання чи на роботу) за принципом «здорової тарілки», де буде більше фруктів та овочів, менше субпродуктів і солодкого, та все одно вийде смачно.

У другій частині — все про здоровий сніданок та харчові звички, які можна й потрібно змінювати, якщо вони загрожують здоров’ю (наприклад, гіпертонія, на яку страждає вже кожен третій-четвертий українець, — прямий наслідок неправильного харчування).

Третя частина – здоровий перекус проти джанк-фуду (дослівно «сміттєва їжа» — снеки, чипси, попкорн, солодощі, газовані напої).

Ролик більше ніж просто про їжу: обираючи те, що всередині нашого кошика покупок/холодильника/тарілки, ми справді обираємо й те, чим наповнимо наше життя. Менше цукру й жирів, більше вітамінів — більше енергії, сил, натхнення, — додала Зеленська.

 

Нагадаємо, раніше Клопотенко і Зеленська розповіли про міфи, яким не варто вірити.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next