Вторгнення Росії: 57 українців загинули, 169 – поранені

Вторгнення Росії: 57 українців загинули, 169 – поранені
Про це повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

57 громадян загинули внаслідок нападу Росії, 169 – поранені. Про такі оперативні дані на вечір повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Очільник МОЗ пояснив, що система охорони здоров'я України працює стабільно. Втім, "закладам охорони здоров'я знову доводиться перепрофілюватися".

Сьогодні ми запропонували тим, кого можна лікувати амбулаторно, залишити медзаклади, які мають бути готовими приймати українців, котрим потрібно буде надавати медичну допомогу. Ми зробили це на всій території разом із запровадженням воєнного стану, – сказав Ляшко.

Він також зазначив, що від деяких приватних клінік "є сигнали" про готовність надавати медичну допомогу разом із комунальними клініками, клініками системи МОЗ та НАМНУ.

Також Ляшко повідомив, що МОЗ працює із фармзаводами та дистриб'юторами ліків.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Українські солдати були для нас ангелами": канадські журналісти про евакуацію в Афганістані (відео) "Українські солдати були для нас ангелами": канадські журналісти про евакуацію в Афганістані (відео)
Український спецназ врятував у Кабулі афганців з Канади. Військові вийшли з аеропорту Кабула до самого міста, щоб супроводжувати мікроавтобуси з людьми.
В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла
Під час розслідування допитано понад 900 потерпілих і свідків, вилучено, оглянуто та досліджено понад 1600 бойових документів. Обсяг матеріалів кримінального провадження – понад 300 томів, з яких понад 70 із грифом обмеженого доступ.
Loading...
Load next