Арестович розповів, коли рашисти почали вбивати масово людей на Київщині

Арестович розповів, коли рашисти почали вбивати масово людей на Київщині

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що російські окупанти почали чинити масові вбивства під Києвом після того, як зрозуміли, що наступу на столицю не буде. При цьому вже відомі військові частини РФ, винні у цих злочинах.

Значну частину вбивств росіяни вчинили у місті Буча. Про це Арестович розповів на YouTube-каналі "Фейгін Live", передає OBOZREVATEL.

Він зазначив, що за станом тіл загиблих попередньо можна визначити час убивства. Арестович наголосив, що попередні висновки говорять про те, що масові вбивства сталися два тижні тому.

Основні злочини скоїли в Бучі. Там, судячи зі стану тіл, це крайні два тижні основних звірств. Малі кількості вбивств були на самому початку, а ось масовими вбивства стали, мабуть, коли вони зрозуміли, що наступати не будуть, а швидше за все будуть йти. Коли вони зрозуміли, що втрачати нічого і вони будуть відступати, вони почали все це виконувати, – сказав Арестович.

Нагадаємо, раніше Арестович зауважив, що світ має вжахнутися від того, що сталося в Бучі, Гостомелі та Ірпені.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Київським напрямком ворог більше не пройде, – командувач об’єднаних сил (відео) Київським напрямком ворог більше не пройде, – командувач об’єднаних сил (відео)
ЗСУ добре підготувалися до можливого повторного наступу російських військ.
Loading...
Load next