"Не вірю. Це не може бути правдою": від обстрілів окупантів загинув журналіст Олександр Махов

"Не вірю. Це не може бути правдою": від обстрілів окупантів загинув журналіст Олександр Махов

Президент України Володимир Зеленський згадав у своєму відеозверненні загиблого журналіста Олександра Махова. Напередодні стало відомо, що він загинув під Ізюмом внаслідок російського обстрілу.

Впевнений, ви бачили його репортажі на телеканалах "Україна" і "Дом". Можливо, бачили його коментарі, його дописи. Він завжди був таким – із власною позицією. Патріотичною та щирою. І завжди без марнославства. І завжди був серед найсміливіших, серед перших. Завжди працював у найгарячіших точках. Старався привезти справжній матеріал. Сильний матеріал.

У 17-му році він першим з українських журналістів був на нашій станції в Антарктиді. Коли прийшов ковід, він не боявся. Два тижні жив у Санжарах, куди привезли українців з Китаю. З першого дня повномасштабної війни він був на фронті. Доброволець. Ветеран АТО. Боєць 95-ї десантно-штурмової бригади.

Сьогодні він загинув на Харківщині, у боях під Ізюмом. Йому було 36 років. Мої щирі співчуття близьким, друзям. Хай його син Владислав знає: Росія відповість за цю смерть. Ми обов'язково здобудемо для України перемогу. Впевнений, це було мрією Олександра. І ми її реалізуємо, – зазначив Зеленський.

Олександр багато років працював на каналах «Україна» та «Україна 24» військовим кореспондентом і висвітлював події на передовій. У жовтні 2021 року Махов перейшов на канал «Дом». 

Після початку повномасштабної агресії Росії журналіст пішов на фронт.

Я ветеран і резервіст і я йду на війну. Настав час визвольної війни!Буду битися і вбивати – скільки матиму сил. Служу українському народові!, – писав Махов у фейсбуці.

Своєю чергою його наречена не може повірити в загибель свого коханого чоловіка.

Я не вірю! Це не може бути правдою! Мій Саша хотів жити! І він живий! Будь ласка, скажіть, що це помилка!!! Скажіть, — написала вона.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі
Бутусов вважає, що його запросили на пресмарафон заради дискредитації
Loading...
Load next