Вражаюче дійство: дитячий колектив Color Music з України виступив із Сoldplay у Берліні (відео)

Вражаюче дійство: дитячий колектив Color Music з України виступив із Сoldplay у Берліні (відео)

Під час концерту гурту на Олімпійському стадіоні в Берліні разом із гуртом Сoldplay виступив дитячий український колектив Color Music. Повідомило Міністерство культури та інформаційної політики України.

Дитячий український колектив Color Music виступив разом зі всесвітньо відомим гуртом Сoldplay. Виступ відбувся вчора під час концерту гурту на Олімпійському стадіоні в Берліні, - ідеться в повідомленні.

На концерті перебувало 60 000 глядачів. Саме перед такою великою аудиторією маленькі дніпряни заспівали разом з Крісом Мартіном пісню Something Just Like This.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео) Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео)
Італійський рок-гурт "Maneskin" з піснею "Zitti e buoni" переміг у пісенному конкурсі "Євробачення-2021". При цьому Україна увійшла до п’ятірки лідерів конкурсу.
У Києві на концерті до Дня Незалежності "оживили" Кузьму Скрябіна (відео) У Києві на концерті до Дня Незалежності "оживили" Кузьму Скрябіна (відео)
На концерті "Незалежність в нашій ДНК" на стадіоні "Олімпійський" виступив гурт "Скрябін", з яким разом "заспівав" померлий лідер Кузьма.
Український гурт "Go_A" пройшов у фінал "Євробачення-2021" (відео) Український гурт "Go_A" пройшов у фінал "Євробачення-2021" (відео)
Учора, 18 травня о 22:00 у Роттердамі розпочався перший півфінал Пісенного конкурсу Євробачення-2021 – український гурт Go_A виступили під номером 15. Загалом у першому півфіналі виступило 16 країн-учасниць.
Loading...
Load next