Жителям деокупованої Балаклії роздали гуманітарну допомогу

Жителям деокупованої Балаклії роздали гуманітарну допомогу

У місті Балаклія на Харківщині з’явився мобільний зв’язок. Мешканцям деокупованих територій Балаклійської громади також надано гуманітарну допомогу.

Про це повідомляє сайт Балаклійської міськради.

Просимо Вас у налаштуванні телефону вибрати мережу Київстар. Повідомте своїм родичам та близьким, які знаходяться у місті. Будемо на зв’язку! - йдеться в повідомленні

На сторінці міськради у Фейсбуці зазначається, що Балаклійською міською радою та Ізюмською районною військовою адміністрацією у співпраці з Товариством Червоного Хреста України вперше за 4 місяці окупації мешканцям деокупованих територій Балаклійської громади надано гуманітарну допомогу.

Зокрема, 10 вересня, було відвантажено та роздано продуктові набори Червоного Хреста у центрі міста Балаклія, мікрорайонах Лагері, Новоселівка, селі Вербівка та Яковенкове. Загалом прибуло 15 транспортних засобів з вантажем, - повідомляється на сайті.

Офіційну інформацію про те, що Балаклія перейшла під контроль Збройних сил України, було оприлюднено 9 вересня.

Нагадаємо, раніше на кордоні з Польщею вилучили чергову контрабанду брендованого одягу.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Не Україна ваш ворог": Резніков звернувся до жителів ОРДЛО "Не Україна ваш ворог": Резніков звернувся до жителів ОРДЛО
17 лютого російські окупаційні війська обстріляли населений пункт Станиця Луганська у Луганській області.
Прийматиме допомогу з ЄС. На Закарпатті відкрився логістичний гуманітарний хаб Прийматиме допомогу з ЄС. На Закарпатті відкрився логістичний гуманітарний хаб
На базі заводу Єврокар на Закарпатті відкрився логістичний хаб, через який з ЄС до України доправлятимуть гуманітарні вантажі, у тому числі залізницею.
Loading...
Load next