На росії, ймовірно, мобілізували понад пів мільйона людей – росЗМІ

На росії, ймовірно, мобілізували понад пів мільйона людей – росЗМІ

На росії, ймовірно, мобілізували понад пів мільйона людей попри заяви влади про обмеження в 300 тисяч. Пише російське видання Медіазона, посилаючись на кількість термінових весіль, які оформили на росії.

Видання опублікувало другу частину свого розслідування про кількість мобілізованих на рф. Після початку мобілізації у вересні минулого року чоловікам, які отримали повістку, дозволили одружитися в прискореному порядку, а не чекати місяці. Це дозволило дружинам мобілізованих розраховувати на виплати від держави у разі загибелі чоловіків на фронті. 

Таким чином, в росії, згідно з відкритими даними Росстату, різко збільшилась кількість реєстрацій шлюбу в 2022 році порівняно з попереднім роком.  

Видання вирахувало можливу кількість мобілізованих на підставі даних із 50-ти регіонів, в яких одружилися майже 25 тисяч чоловіків, які отримали повістку. Маючи дані про кількість неодружених чоловіків призовного віку, журналісти з’ясували, що в цих регіонах призвали близько 240 тисяч осіб, а по всій країні – близько 525 тисяч.

"Медіазона" наголошує, що оформлення термінових одружень продовжилось навіть після заяви президента рф володимира путіна про завершення мобілізації у жовтні.

Нагадаємо, що зірка серіалу "Вікінги" стала першим амбасадором UNITED24 (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Криму росіяни сформували мобілізаційний центр У Криму росіяни сформували мобілізаційний центр
Росія формує ще один корпус у Нижньогородській області – це від 10 до 15 тисяч осіб.
Наступ "Талібану": загроза та наслідки для світу після захоплення влади в Афганістані (відео) Наступ "Талібану": загроза та наслідки для світу після захоплення влади в Афганістані (відео)
Події в Афганістані можуть послабити вплив Росії та Китаю на міжнародній арені. У програмі телеканалу ПравдаТУТ Львів - “Пряма мова” львівський історик, експерт-аналітик Роман Піняжко розповів про небезпеку та наслідки захоплення влади в Афганістані радикальним угрупуванням "Талібан".
Loading...
Load next