Сім’ї полонених у липні отримали 3 млн гривень - Мінреінтеграції

Сім’ї полонених у липні отримали 3 млн гривень - Мінреінтеграції

Мінреінтеграції продовжує виплачувати державну грошову допомогу в інтересах осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення свободи внаслідок збройної агресії проти України.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Зокрема, у липні Мінреінтеграції спрямувало 13 млн гривень на банківські рахунки сімей українських громадян, які були незаконно позбавлені свободи російською федерацією.

Таким чином, державну допомогу у розмірі 100 тис. гривень за кожен рік перебування у полоні отримали ще 75 родин політв’язнів, цивільних заручників і військовополонених. Причому багато з них – за декілька років перебування рідних у місцях несвободи.

Як відомо, що у січні-липні Мінреінтеграції вже виплатило держдопомоги звільненим з полону й сім’ям полонених на загальну суму 137,4 млн гривень.

Нагадаємо, На кордоні з Україною білоруси збільшують кількість станцій РЕБ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україну повернули викрадених росією дітей, - Мінреінтеграції В Україну повернули викрадених росією дітей, - Мінреінтеграції
Йдеться про 44 дитини, яких повернули минулого місяця.
Окупанти змушують українських військовополонених збирати тіла своїх побратимів, — Денісова Окупанти змушують українських військовополонених збирати тіла своїх побратимів, — Денісова
У порушення Женевської конвенції про поводження з військовополоненими, окупанти використовують працю українських військових.
Loading...
Load next