Новий посол Франції звернувся до українців

Новий посол Франції звернувся до українців

Новий посол Франції Гаель Вейсьєр, який розпочинає роботу у Києві, вручив в МЗС копії вірчих грамот та записав перше звернення до українців.

Гаель Весьєр у своєму Twitter повідомив, що вранці був у Міністерстві закордонних справ та вручив там копію своїх вірчих грамот, а після того віддав шану загиблим захисникам України біля стін Михайлівського золотоверхого монастиря.

Посол нагадав про всебічну допомогу, яку Франція надає Україні з початку повномасштабної війни, та зазначив, що ця підтримка триватиме стільки, скільки необхідно. 

Для мене це велика гордість. Це також велика відповідальність у той час, коли Україна, країна у серці Європи, бореться за свою свободу, незалежність і цінності, які є для нас спільними – демократичні цінності, – зазначив Гаель Весьєр. 

Він додав, що чекає на зустрічі з українцями у Києві та інших містах. 

Нагадаємо, На Херсонщині попри обстріли вдалось зібрати понад 50 тисяч тонн зернових культур

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Папа Франциск проголосив День посту за мир через події навколо України (відео) Папа Франциск проголосив День посту за мир через події навколо України (відео)
Папа Франциск запропонував провести 2 березня 2022 року особливий день посту за мир у зв'язку з подіями навколо України.
Евакуації з Афганістану очікують 230 громадян України і членів їх сімей (відео) Евакуації з Афганістану очікують 230 громадян України і членів їх сімей (відео)
Всього Україна вже евакуювала з країни 250 своїх громадян, ще 20 осіб вивезли літаки інших держав.
Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.
Loading...
Load next