Українців закликають утриматися від походів у Карпати

Українців закликають утриматися від походів у Карпати

Метеорологи попереджають, що 25-26 грудня у Карпатах діє значна сніголавинна небезпека (3 рівень), у зв’язку з відлигою.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Сніголавинна небезпека діятиме 25-26 грудня на високогір'ї Закарпатської та Івано-Франківської областей. Можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин.

Радимо утриматись від походів на високогір'я!, ‒ заявили у центрі.

Метеорологи попереджають, що 25-26 грудня у Карпатах діє значна сніголавинна небезпека (3 рівень), у зв’язку з відлигою.

Нагадаємо, Одесит у супермаркеті вдарив чоловіка ножем

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Пляшка води за 100 гривень: на вершині Говерли з'явився "базар" (фото) Пляшка води за 100 гривень: на вершині Говерли з'явився "базар" (фото)
На вершині Українських Карпат один з туристів сфотографував торгову точку з великою кількістю напоїв та солодощів, які продавали в декілька разів дорожче, аніж у магазинах.
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Відпустка в Україні: на відпочинок в Одесі українці витрачають понад 1000 євро (відео) Відпустка в Україні: на відпочинок в Одесі українці витрачають понад 1000 євро (відео)
Попри відкриття кордонів, багато українців вирішують провести відпустку на рідних теренах. Втім ціни на відпочинок в межах країни цьогоріч не тішать.
Loading...
Load next