У Миколаєві поліція розслідує побиття матір'ю 4-річної доньки

У Миколаєві поліція розслідує побиття матір'ю 4-річної доньки

У Миколаєві 21-річна матір, ймовірно, побила свою 4-річну доньку. У дитини діагностовано гематому, вона перебуває у медзакладі.

Про це повідомила Національна поліція Миколаївської області

До правоохоронців звернулася жінка, яка повідомила, що її 4-річну родичку побила матір. Вона розповіла, що дитина поскаржилася дорослим, у яких разом із матір’ю та братом зустрічала новий рік. Дівчинка сказала, що мама її вдарила.

Під час огляду в медичному закладі на тілі дитини виявили гематому, а також встановили інші захворювання. Нині дівчинка перебуває в лікарні. Правоохоронці відкрили справу за частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Їй загрожує штраф до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на термін до одного року, – зазначила речниця відділу комунікації поліції Миколаївської області Антоніна Лашта. 

Нагадаємо, В Естонії за рік поменшало українських біженців

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зникла дитина: що робити батькам та до кого звертатись у такому випадку (відео) Зникла дитина: що робити батькам та до кого звертатись у такому випадку (відео)
Домашній скандал, нерозуміння з боку дорослих, булінг чи дромоманія. Перелік причин, через що діти тікають з дому, можна продовжувати ще довго. Інколи без допомоги фахівців сім’я не може зрозуміти, чим спричинене зникнення малечі чи підлітків.
Loading...
Load next