Збували наркотики у Кривому Розі: судитимуть 38 учасників злочинної організації "Двадцятівські"

Збували наркотики у Кривому Розі: судитимуть 38 учасників злочинної організації "Двадцятівські"

Прокурори Офісу Генерального прокурора скерували до суду обвинувальний акт щодо тридцяти восьми осіб, які входили до складу злочинної організації, що серед криміногенного елементу має негласну назву «Двадцятівські».

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

Розслідуванням встановлено, що на території м. Кривий Ріг Дніпропетровської області впродовж 2022-2023 років діяла злочинна організація, до якої входило декілька організованих груп. Вони займалися незаконним виготовленням, зберіганням, перевезенням з метою збуту, а також незаконним збутом психотропної речовини – метамфетамін.

Структура злочинної організації мала ієрархічну побудову, із чітким визначенням ролей кожного із учасників та включала в себе групи осіб, які займаються безпосереднім виготовленням психотропної речовини, її зберіганням та роздрібним збутом.

Функціонувала також так звана група силової підтримки. Вона здійснювала фізичний захист учасників злочинної організації, вирішувала конфліктні ситуації з конкурентами, фізичний вплив на осіб, які займаються збутом наркотиків для підтримання дисципліни всередині злочинної організації.

Всі обвинувачені перебувають під вартою.

Нагадаємо, На Чернігівщині посилюють заходи безпеки для цивільних

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next