Запрацював сайт українського застосунку "Мрія"

Запрацював сайт українського застосунку "Мрія"

В Україні запустили сайт застосунку для школярів, батьків і вчителів "Мрія". Він доступний двома мовами - українською та англійською.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

В української освітньої Мрії тепер є свій сайт. З деталями про проєкт, усією інформацією для дітей, батьків і вчителів, - написав міністр.

На сайті батьки можуть зокрема переглянути розклад уроків, усі оцінки та коментарі вчителів, пропуски, а також домашні завдання своїх дітей.

Школярі на сайті теж можуть переглянути розклад та оцінки, а також домашні завдання та нагадування про терміни їх виконання. Вчителям платформа допоможе у веденні журналів, виставленні оцінок та додаванні коментарів.

Розробники наголошують, що платформа "не зберігає на своїх серверах, не обробляє і не передає третім особам жодних персональних даних". Зазначається, що усі персональні дані зберігаються виключно в захищеному державному реєстрі Міністерства освіти і науки України.

Нагадаємо, Організація американських держав приєдналася до комюніке Саміту миру

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Повернулися за парти: відсьогодні учні 1-4 класів у Львові навчаються у звичному режимі (відео) Повернулися за парти: відсьогодні учні 1-4 класів у Львові навчаються у звичному режимі (відео)
Шкільний процес відбуватиметься з дотриманням усіх протиепідемічних правил та за умови повністю вакцинованих освітян. Нещеплених вчителів тимчасово відсторонять від роботи.
Нові карантинні обмеження: з 20 вересня школи в Україні працюватимуть за новими правилами Нові карантинні обмеження: з 20 вересня школи в Україні працюватимуть за новими правилами
У "жовтій" зоні карантину відвідування шкіл буде можливе лише за умови, якщо не менше як у 80% працівників закладу освіти будуть вакциновані. Однак, у "червоній" зоні 100% працівників закладу освіти повинні мати документ про повну вакцинацію.
Loading...
Load next