У Житомирі зафіксували масову загибель риби

У Житомирі зафіксували масову загибель риби

У Житомирі фахівці Держекоінспекції зафіксували масову загибель риби в річці Крошенка.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Поліського округу.

До ДЕІ Поліського округу звернулися представники Житомирського рибоохоронного патруля з інформацією щодо масової загибелі водних біоресурсів у р. Крошенка (поблизу Швиридовського ставка у Житомирі), яка надійшла від громадянин на телефонну «гарячу лінію». Фахівці інспекції виїхали на місце ймовірного порушення природоохоронного законодавства, разом з представниками рибоохоронного патруля провели обстеження водойми, в результаті чого було підтверджено факт масової загибелі водних біоресурсів, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, фахівці зафіксували неприродній колір води у річці і неприємний запах від неї. Зазначається, що на місці також провели вимірювання вмісту розчиненого кисню. Він зафіксований на рівні 1,1 мг/дм3, що понад тричі менший норми (в нормі - ≥4,0 мг/дм3).

На місце події з метою встановлення причин мору риби викликали слідчо-оперативну групу. Інспекція проводить розрахунок збитків, нанесених в результаті загибелі біоресурсів.

Нагадаємо, Київрада планує збільшити компенсації за генератори для житлових будинків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Житомирщині знайшли рештки мамонта (відео) На Житомирщині знайшли рештки мамонта (відео)
Їх виявили під час копання п'ятдесятиметрового рову для установки флагштока у місцевому парку.
Дніпро вмирає: у мережі показали жахливий вигляд води у річці (відео) Дніпро вмирає: у мережі показали жахливий вигляд води у річці (відео)
На річці Дніпро рибалки з човна зняли на відео зелену воду, яка була густуватою. За словами однієї жінки, на річці був сморід, і риба просто вмирала.
Україна входить до трійки світових лідерів серед постачальників дитячої порнографії Україна входить до трійки світових лідерів серед постачальників дитячої порнографії
В Україні за рік майже на третину зросла кількість сексуальних злочинів, при цьому ж Україна потрапила у топ-3 лідерів-постачальників дитячої порнографії серед країн світу.
Loading...
Load next