Євген Коноплянка — гравець польської Краковії: ЗМІ назвали зарплату українського футболіста

Євген Коноплянка — гравець польської Краковії: ЗМІ назвали зарплату українського футболіста
Краковія посідає дев'яте місце у польському Екстраклясі після 20 турів.

Польський футбольний клуб Краковія оголосив про перехід українського півзахисника Євгена Коноплянки. ЗМІ вже назвали зарплатню гравця збірної України у новому клубі. Про це повідомляє телеграм-канал vZbirna.

За інформацією джерела, Євген Коноплянка зароблятиме у Краковії 15 – 20 тисяч доларів на місяць.

Варто зауважити, що при підписанні контракту з Шахтарем у 2019 році зарплата Коноплянки склала 1,7 мільйони євро на рік. Це понад 140 тисяч євро в місяць, що є значно більше ніж він буде отримувати у Краковії.

Також Євген Коноплянка, який став гравцем Краковії, попрощався із Шахтарем.

Для мене було честю перебувати у такій теплій сім'ї, як Шахтар, який я поважаю. Ви не тільки топ-команда, але ще й топові люди. Хочу подякувати всім, хто працює у цьому клубі: починаючи з тих, хто стежить за чистотою у роздягальні та закінчуючи президентом клубу. Щиро шкода, що через травми мені не вдалося повною мірою віддати себе футболу. Кажуть, що травми — це прихований суперник будь-якого спортсмена. Але, незважаючи на всі складнощі, були у нас круті моменти, які зі мною залишаться на все життя. Життя не закінчується і я продовжую далі працювати, бо футбол це наше життя! Шахтар, я вас усіх обіймаю і бажаю лише успіху та перемог у подальших змаганнях, — написав Коноплянка на своїй сторінці в Інстаграм.

Нагадаємо, раніше вболівальники обурилися через безглузду симуляцію Ярмоленка в матчі Кубка Англії.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ
Раніше повідомлялося, що, окрім Шевченка, на тренерський місток поляків претендують Адам Навалка, Міхал Пробіж та Ян Урбан.
Loading...
Load next