Ребров прокоментував поразку збірної України від Румунії на Євро-2024

Ребров прокоментував поразку збірної України від Румунії на Євро-2024

Головний тренер збірної України Сергій Ребров назвав поразку від Румунії на Євро-2024 несподіваною та закликав зосередитися на грі зі Словаччиною.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу. 

За словами Реброва, на гравців та тренерів після поразки від Румунії 0:3 чекає серйозна розмова. 

Очевидно, що були різні складові гри. Ми володіли м’ячем, але не створювали моментів. Такого результату ніхто не очікував. Попереду на нас чекає дуже серйозна гра. Ми повинні поговорити між собою й підготуватися до наступної зустрічі, - сказав Ребров. 

Він закликав зосередитися на матчі 2-го туру, в якому Україна 21 червня зіграє зі Словаччиною. 

Румунія — хороша команда. Я говорив перед матчем, що це футбольна нація. Вони вміють грати у футбол, і вони сьогодні це показали. Тепер ми маємо зосередитися на наступній грі, проти Словаччини, - підсумував Ребров.

Нагадаємо, Росіяни готують посібник для шкіл з "історії новоросії" - ЦНС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Український тренер Ребров тішиться, що на Абрамовича наклали санкції Український тренер Ребров тішиться, що на Абрамовича наклали санкції
Сергій Ребров також розповів про своїх батьків, які ховаються в бомбосховищах.
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Loading...
Load next