"Приват24" буде недоступним до завтрашнього ранку через проведення планових робіт

"Приват24" буде недоступним до завтрашнього ранку через проведення планових робіт

"Приватбанк" із 23:00 17 квітня до 08:00 18 квітня проведе черговий етап планових регламентних робіт у "Приват24", які необхідні для безпечної та якісної роботи сервісів.

Про це йдеться в повідомленні банку.

Під час проведення робіт додатки та web-версія "Приват24" будуть недоступні. Протягом дня 18 квітня можливі тимчасові перебої "Приват24" в процесі стабілізації роботи сервісів.

У банку нагадали, що:

Банкомати та платіжні термінали працюють без змін. 

Своєю чергою громадяни Чехії перерахували на спецрахунок українського посольства майже $50 млн, які були використані для потреб Збройних сил України.

Про це повідомив у Твіттері посол України в Чехії Євген Перебийніс.

На спецрахунок посольства вже надійшло майже $50 млн! За ці гроші ми купили чимало необхідної ЗСУ зброї та військової техніки (конкретизувати, звісно, не буду). Можу сказати хіба що про один з останніх вантажів - 7500 шоломів та 8400 бронежилетів, які вже захищають наших військових, - написав посол.

Нагадаємо, раніше завод “Антонов” розповів, як відновлюватимуть найбільший літак у світі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
ПриватБанк призупинить свою роботу у ніч на 7 листопада: оновлення програмного забезпечення перед Чорнею п'ятницею ПриватБанк призупинить свою роботу у ніч на 7 листопада: оновлення програмного забезпечення перед Чорнею п'ятницею
Приватбанк вночі 7 листопада з 01.00 до 04.30 призупинить роботу для оновлення програмного забезпечення.
ПриватБанк запускає функцію розпізнавання клієнтів за голосом ПриватБанк запускає функцію розпізнавання клієнтів за голосом
В статті йде мова про те, як підключити фукцію усього за декілька кліків через веб-версію Приват24.
У роботі "Приват24" стався збій: відбулась затримка при проведенні платежів У роботі "Приват24" стався збій: відбулась затримка при проведенні платежів
Користувачі "Приват24" поскаржилися на збої у роботі додатку. Люди зазначають, що платежі через систему надходять з затримкою.
Loading...
Load next