На відновлення Маріуполя знадобиться щонайменше 10 млрд доларів – міськрада

На відновлення Маріуполя знадобиться щонайменше 10 млрд доларів – міськрада

Не менше ніж 10 мільярдів доларів знадобиться для відновлення інфраструктури міста-героя Маріуполя. Повідомляє Маріупольська міська рада. 

Кожен злочин, кожне вбивство та руйнування, завдане агресором має бути зафіксовано та передано до міжнародного суду. Військові злочинці мають понести покарання. Зараз ми працюємо в тісній взаємодії з урядом та Донецькою військово-цивільною адміністрацією, аби після війни домогтися від росії не тільки репарацій на повну відбудову нашого улюбленого Маріуполя, але й великих виплат всім маріупольцям за завдані страждання та шкоду, – зазначив мер Маріуполя Вадим Бойченко.

10 мільярдів доларів — це попередня сума, яку уточнюватимуть під час фіксації руйнувань, завданих рф. Для цього Маріупольська міська рада створила спеціальну депутатську комісію.

Нагадаємо, що Міжнародне енергетичне агентство проведе екстрену нараду для боротьби зі стрімким зростанням цін на нафту.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Посівна у воєнний час: аграріям спростили доступ до пального і пестицидів Посівна у воєнний час: аграріям спростили доступ до пального і пестицидів
Посівна в Україні через холодну погоду зсувається на кінець березня, а в деяких областях — навіть на першу декаду квітня. Це дасть змогу аграріям краще підготуватися до виходу в поле, повідомив Лещенко.
У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ У випадку війни з Росією, економіка ЄС дуже постраждає, — ексглава МВФ
Від зростання цін на енергоносії та продукти харчування до економічних санкцій і шкоди, завданої інвестиційній довірі, наслідки можуть бути далекосяжними, але їх важко оцінити кількісно.
Loading...
Load next