Під Миколаєвом вантажівка, що перекинулася, на смерть збила жінку-пішохода

Під Миколаєвом вантажівка, що перекинулася, на смерть збила жінку-пішохода
Смертельне ДТП сталося на трасі Миколаїв - Очаків.

Вранці у вівторок, 16 листопада,  автоцистерна, що перекинулася на базі автомобіля ЗІЛ-130, на смерть збила жінку-пішохода. Повідомляє сайт "Новости N".

Фото: "Новости N"

ЗІЛ їхав трасою, з боку села Велика Корениха, у напрямку Миколаєва.

Фото: "Новости N"

У районі зупинки «Сади-1» водій не впорався з керуванням, автомобіль правою стороною виїхав на узбіччя та перекинувся. При цьому вантажівка збила жінку-пішохода, що вийшла з боку дачного селища. Постраждала померла на місці події.

Фото: "Новости N"

На місці аварії працює бригада слідчих ГУНП, експерт центру судових експертиз Миколаївської області. Рух на трасі утруднений.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

 

Читайте також
ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото) ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото)
Через аварію одна смуга руху на автомагістралі A4 упродовж кількох годин була перекрита.
У Миколаєві водій за одну добу скоїв 18 ДТП і тікав від правоохоронців (фото) У Миколаєві водій за одну добу скоїв 18 ДТП і тікав від правоохоронців (фото)
Неадекватний водій намагався втекти від миколаївських правоохоронців після скоєння 18 ДТП. Він не зміг пояснити патрульним свої дії, а також відмовився від перевірки на наркотики в організмі.
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
Loading...
Load next