"Ураження 10 літаків російських фашистів": Повітряні Сили знищили полк десантних військ Росії

"Ураження 10 літаків російських фашистів": Повітряні Сили знищили полк десантних військ Росії
Завдяки роботі БпЛА «Байрактар ТБ-2» було знищено ЗРК Бук М-1 та інші цілі.

За минулу добу бомбардувальна та штурмова авіація Повітряних Сил, при вогневій підтримці вертольотів армійської авіації, завдала нищівного удару по двох великих колонах техніки окупантів. За попередньою інформацією – це цілий полк десантних військ рф із повним комплектом броньованої техніки: танки, БМП, «Гради»... Про це пише пресслужба Сухопутних військ України.

Зазначається, що уражено чотири повітряні цілі – попередньо, три штурмовики Су-25 окупантів та Су-34, який після ураження не долетів до власного аеродрому і впав на території росії.

За інформацією авіації Повітряних Сил теж уражено щонайменше чотири повітряні цілі, переважно літаки Су-25. Є гарна інформація і від підрозділів Сухопутних військ, підтверджена фотоматеріалами, які на різних напрямках збили два штурмовика окупантів Су-25. Один із них – «Стінгером»! Тож маємо дані про ураження 10 літаків російських фашистів, які бомбили мирні міста українців, — йдеться у повідомленні.

Своєю чергою російські військові зазнають значних втрат у Чернігівській області. ЗСУ продовжують обороняти місто та його околиці. 

Під час зіткнень з підрозділами Збройних сил України, що тривають на території Чернігівської області, загарбники продовжують нести суттєві втрати. Внаслідок них особовий склад окупаційних військ на цьому напрямку деморалізований та здається у полон, — йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

В окремих населених пунктах противник, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, здійснює грабежі, взяття в заручники та страти цивільного населення.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Білорусь звинуватила українських льотчиків в порушенні кордону - ДПСУ спростувала це (відео) Білорусь звинуватила українських льотчиків в порушенні кордону - ДПСУ спростувала це (відео)
Андрій Демченко, речник ДПСУ, підтвердив, що в ході навчань сьогодні використовували авіацію, проте кордон з Білоруссю не порушували.
Loading...
Load next