"Кожна наша відповідь завдає окупантам відчутних втрат": на Донбасі ЗСУ звільнили три села (відео)

"Кожна наша відповідь завдає окупантам відчутних втрат": на Донбасі ЗСУ звільнили три села (відео)

Збройні сили України продовжують вибивати російських окупантів.

На Донбасі воїни звільнили три села й посунули ділянку фронту на 15 км. Про це повідомляє Угруповання об'єднаних сил в Facebook.

Бійці зазначають, що на окремих напрямках на Донбасі ЗСУ не тільки обороняються, а й поступово просуваються вперед.

Артилерія ворога на фронті не замовкає ні на хвилину. Але чисельна перевага противника не означає, що рашисти залишаються безкарними. Кожна наша відповідь завдає окупантам відчутних втрат, - констатують захисники.

Своєю чергою вибух біля офісу колаборантів у Мелітополі організувала російська Федеральна служба безпеки (ФСБ). Інформацію про участь росіян у теракті оприлюднив Telegram-канал мелітопольського видання «Ріа-Мелітополь».

Видання зазначає, що причиною вибуху стали розбірки між російськими силовими структурами – ФСБ та МВС.

Мелітопольські ЗМІ упевнені, що цим терактом ФСБшники планували підставити місцевого колабораціоніста, «керівника управління МВС Запорізької області» Олексія Селіванова, призначеного рашистами. Селіванов мав організувати порядок у місті під час святкування Дня Росії, але саме цього дня стався вибух біля його офісу.

«Ріа-Мелітополь» наголосило – територія біля будівлі окупаційного «МВС» охороняється озброєними рашистами, в районі окупаційної структури на вулицях розташовані блокпости. Тож люди, які закладали вибухівку, не могли пройти непоміченими, або «був відданий наказ не помічати».

Також ЗМІ зауважили, що уже за пів години після вибуху кремлівські ЗМІ повідомляли про точний заряд тротилу, який вибухнув в урні біля будівлі «МВС».

Внаслідок вибуху насправді постраждало не три, як розповіли посіпаки окупантів, а чотири особи, з них двоє – військовослужбовці окупаційної армії. 

Нагадаємо, раніше українські воїни влаштували "гаряче" загарбникам.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Росія стягує свої війська для того, аби Україна визнала окупацію Донбасу Росія стягує свої війська для того, аби Україна визнала окупацію Донбасу
В Офісі Президента назвали головну мету стягування військ Російської Федерації до українсько-російських кордонів. Цим самим Росія намагається змусити українську владу визнати незаконну окупацію частини Донецької і Луганської областей.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Loading...
Load next