росія має намір розпочати наступ у найближчі 10 днів – Financial Times

росія має намір розпочати наступ у найближчі 10 днів – Financial Times

У найближчі 10 днів рф може почати наступ на західну частину Луганської області, а також на південь Донецької. Пише Financial Times.

За ствердженням журналістів видання "Financial Times" Київ отримав "дуже надійні дані розвідки" про наміри рф почати новий наступ.

Таким чином, росія може атакувати Україну упродовж найближчих 10 днів. За інформацією видання, найвірогіднішим місцем нового етапу наступу стане західна частина Луганської області в районі міст Кремінна та Лиман, а також південь Донецької області – туди рф стягує війська вже кілька тижнів.

Нагадаємо, що СБУ схопила 2 постачальників продуктів військовим: збитки більш ніж на сто мільйонів.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Росіяни наступають на Сєвєродонецьк та Лисичанськ: в області 13 загиблих (відео) Росіяни наступають на Сєвєродонецьк та Лисичанськ: в області 13 загиблих (відео)
Вчора у Сєвєродонецьку загинуло 12 людей, понад 40 отримали поранення.
Окупанти кидають всі свої сили, аби захопити Сєвєродонецьк (відео) Окупанти кидають всі свої сили, аби захопити Сєвєродонецьк (відео)
За словами голови Луганської ОВА, найгірша ситуація в області саме там.
росія посилає техніку з білорусі для посилення наступу на Схід України, — розвідка Британії росія посилає техніку з білорусі для посилення наступу на Схід України, — розвідка Британії
Мета росії, проте, залишається незмінною - змусити Україну відмовитися від євроатлантичної орієнтації.
Loading...
Load next