Заворушення неповнолітніх з руху "ПВК Редан": у Харкові обшуки у можливих організаторів

Заворушення неповнолітніх з руху "ПВК Редан": у Харкові обшуки у можливих організаторів

У Харкові слідчі проводять невідкладні обшуки у можливих організаторів масових заворушень неповнолітніх, які назвали свій рух "ПВК Редан". Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов у Facebook.

За даними поліції, вчора, 27 лютого, підлітки з багатьох міст України "вирішили погратись у війну" та влаштували масові заворушення - влаштували бійку з іншою субкультурою "офників". Правоохоронці встановили 245 осіб, з яких тільки 30 були повнолітніми. З неповнолітніх було 149 хлопців та 66 дівчат.

Учасників заворушень доставили до відділів поліції для встановлення особи та деталей. Наразі слідчі перевіряють інформацію щодо організаторів цих зібрань.

Справу невідкладно взяли в роботу - знайшли внутрішні чати в Telegram, через які підлітки збирались та координувались. Встановили особу кожного. Сьогодні зранку вже проводимо 3 обшуки у можливих організаторів масових заворушень - один з них неповнолітній. Батьки явно були в шоці з того, чим займаються їх діти, - повідомив Болвінов.

Нагадаємо, що наші захисники здійснили 4 удари по районах зосередження окупантів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові обірвався ліфт: люди встигли вийти за кілька секунд до падіння (відео) У Харкові обірвався ліфт: люди встигли вийти за кілька секунд до падіння (відео)
У харківській багатоповерхівці поїздка на ліфті ледь не закінчилася трагедією. Дитяча коляска полетіла разом із ліфтом.
6-місячна дівчинка загинула в потрійній ДТП на Харківщині  (відео) 6-місячна дівчинка загинула в потрійній ДТП на Харківщині (відео)
В автопригоді на Харківщині сталася моторошна автотроща. Внаслідок зіткнення машин, загинуло немовля.
Експрес-тести для перевірки водіїв на наркотики Експрес-тести для перевірки водіїв на наркотики
Глава МВС України хоче запровадити експрес-тести для перевірки водіїв на наркотики.
Loading...
Load next