Партнери з Японії консультуватимуть Агентство відновлення з питань відбудови

Партнери з Японії консультуватимуть Агентство відновлення з питань відбудови

Японське Агентство реконструкції, яке має багаторічний досвід успішного відновлення масштабних пошкоджень після стихійного лиха, погодилося допомагати Агентству відновлення України у проєктах відновлення.

 Про це повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

Важливим напрямом співробітництва стане досвід електронного управління будівництвом – плануванням та проєктуванням. Агентство реконструкції Японії займалося відновленням після землетрусу у 2011 році, яке призвело до аварії на атомній станції Фукусіма.

Усі проєкти по ліквідації наслідків аварії на АЕС Фукусіма вже завершені, але Агентство продовжує займатися наданням психологічної допомоги мешканцям та відновленням бізнесу на постраждалих територіях.

Це наша перша зустріч, а далі ми визначатимемо напрямки, в яких ми зможемо працювати. Упевнений, що передамо справді корисні знання, – заявив генеральний директор Агентства Уно Йошімаса.

Як відомо, в межах саміту Міністрів транспорту країн G7 за участі голови Агентства відновлення було укладено меморандум про співпрацю та просування стійкого відновлення міст між Міністерством відновлення України та Агентством реконструкції Японії.

Нагадаємо, На Закарпатті викрили підпільний нафтопереробний завод, який виготовляв фальсифіковане пальне та постачав мережі АЗС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next