ДТП у Броварах: серед постраждалих - жінка з дворічною дочкою

ДТП у Броварах: серед постраждалих - жінка з дворічною дочкою

Серед постраждалих унаслідок ДТП за участю голови Броварської РВА - жінка з донькою віком 2,5 року, у дитини - перелом плечової кістки.

Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Серед постраждалих в ДТП за участі голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 року, а також два чоловіки — 29 та 26 років. За результатами попереднього обстеження, у дитини перелом плечової кістки та підшкірна гематома потиличної ділянки голови, - зазначив Кравченко.

За його даними, у решти потерпілих: політравма, закрита черепно-мозкова травма, травми та переломи куприка, ключиці, плеча, лопатки, кістки носа, ребер, кінцівок, множинні забої та садна. Обстеження тривають.

Постраждалі перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування.

Нагадаємо, Із повістками для звірення облікових даних можна звертатися до рекрутингових центрів ‒ МОУ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна аварія у Львові: загинула 12-річна дівчина (відео) Смертельна аварія у Львові: загинула 12-річна дівчина (відео)
Унаслідок зіткнення двох автомобілів на трасі «Київ – Чоп» загинула 12-річна дівчина, інші постраждалі — зі складними травмами у лікарні.
ДТП на Закарпатті: постраждало 7 людей, з яких 3 - діти (фото) ДТП на Закарпатті: постраждало 7 людей, з яких 3 - діти (фото)
Причини аварії поки що невідомі.
Смертельна ДТП у Харкові: суд продовжив арешт 16-річному водію Infinity (відео) Смертельна ДТП у Харкові: суд продовжив арешт 16-річному водію Infinity (відео)
6 жовтня приблизно о 20:40 в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові сталося зіткнення автомобілів Chevrolet Aveo та Infiniti, який рухався на червоний сигнал світлофора та за кермом якого перебував підозрюваний.
Loading...
Load next