Благочинці з Тайваню зібрали 800 тис. доларів на ангіограф для дитячої лікарні у Львові (відео)

Благочинці з Тайваню зібрали 800 тис. доларів на ангіограф для дитячої лікарні у Львові (відео)

Доброчинці з Тайваню зібрали 800 тисяч доларів на ангіограф для дитячої лікарні Першого медоб’єднання Львова. Про це повідомляє мер міста Андрій Садовий.

Цей апарат дозволяє проводити високоточну діагностику судин різного діаметру і виконувати безпосередні втручання у випадку інсульту, інфаркту, тромбозу чи розриву судин.

Додамо, що з початку повномасштабного вторгнення лікарня прийняла вже сотні евакуйованих поранених діток. За словами лікарів, пацієнтів з серцевими патологіями, які потребують негайної допомоги збільшилось в рази.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Втратила сім’ю і свої спогади: львівські медики рятують 10-річну дівчинку з Донеччини (відео) Втратила сім’ю і свої спогади: львівські медики рятують 10-річну дівчинку з Донеччини (відео)
Дівчинка дивом залишилася живою. Зі слів очевидців, родичі накрили собою дитину, врятувавши цим їй життя.
Врятувати людину до приїзду медиків допоможе зовнішній дефібрилятор: як користуватися (відео) Врятувати людину до приїзду медиків допоможе зовнішній дефібрилятор: як користуватися (відео)
У Львівській обласній військовій адміністрації з’явився зовнішній дефібрилятор. Його розмістили на першому поверсі одразу при вході до будівлі.
Карантин в Україні продовжили до 30 червня Карантин в Україні продовжили до 30 червня
Прем'єр-міністр, Денис Шмигаль, повідомив, що карантин в Україні продовжать до кінця червня. Зокрема він також закликав українців на Великдень залишатись вдома.
Loading...
Load next