Чоловічий погляд на жіночу історію: сексопатологиня Олена Дмитрієнко презентувала нову книгу (відео)

Чоловічий погляд на жіночу історію: сексопатологиня Олена Дмитрієнко презентувала нову книгу (відео)
Усі кошти з продажу книги «ТИ»  скерують на підтримку Збройних сил України та допомогу переселенцям.

У Львові відома сексопатологиня Олена Дмитрієнко презентувала свою книгу «ТИ» про психологію відносин між чоловіком та жінкою.Виконана вона у жанрі психологічного детективу і підіймає такі непрості теми, як токсичність у стосунках, ревнощі та інше.  

Авторка наголошує, що вирішила подивитися на класичні проблеми під іншим кутом.

Вона пишеться від імені чоловіка. Писати було насправді складно і я хотіла в цій книжці показати чоловічий погляд на токсичні стосунки. Чоловічий погляд на те власно, як це складно йому. Тобто ми жінки думаємо, що тільки нам складно, коли ми потрапляємо в залежні стосунки, — розповідає Олена Дмитрієнко, авторка книги.

Й додає, що по атмосфері ця книга дуже відрізняється від її першого роману.

Це була більш така депресивна книга, яка була написана на реальних подіях, бо в мене був дуже складний період на той час, хоча й завершення цієї книги випало теж не на легкий період. Але я наповнена оптимізмом, тому що ця книжка вже зробила багато добра, бо усі гроші з продажу йдуть на підтримку Збройних сил України, допомагають переселенцям, допомагають дітям переселенців. Сьогоднішній захід не виняток, усі книжки, які будуть продані, кошти підуть на допомогу нашим хлопцям, — зазначила Олена Дмитрієнко.

До організації цього дійства долучилися друзі та небайдужі, які теж у цей важкий для країни час своєю діяльністю допомагають потребуючим.

З Оленкою ми давно знайомі, це моя подруга, а також гість моєї студії. Дуже часто ми придумуємо якісь такі речі і завжди я підтримую її в починаннях. Тому це вже другий раз, коли вона робить презентацію своєї книги. І звичайно другий раз студія DEMassage підтримує цю ініціативу. Тим більше, що ці кошти підуть на підтримку наших військових, — каже Ірина Грицеляк, власниця студії масажу.

Взагалі ресторан «Валентіно» та готель «Швейцарський» завжди підтримують такі соціально важливі проєкти, як презентації книг на різні тему. Дуже важливо саме в цей час це робити, бо кошти виручені з цього заходу передані дітям, які постраждали від війни, — Михайло Шевелюк, маркетинговий менеджер готелю та ресторану.

Вже у розробці третя книга від Олени Дмитрієнко у якій події відбуваються під час війни. З нею читачі зможуть ознайомитися вже після нашої перемоги над ворогом.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Щоб у 16 не було запізно": в Україні передумали закупляти книги з гендерними стереотипами "Щоб у 16 не було запізно": в Україні передумали закупляти книги з гендерними стереотипами
Міністерство культури вимагатиме зупинити закупівлю книжки "Щоб у 16 не було запізно" про гендерні стереотипи.
Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього? Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього?
Лише 1 % відсоток населення України відносить себе до середнього класу. 32% громадян кажуть, що вони не бідні, але ще не представники середнього класу. І аж 67% українців вважають себе бідними. Такі результати соцопитування Держстату. Хто він середній клас та чому його показники настільки мізерні?
Топ найпопулярніших туристичних місць України за версією Google - рейтинг Топ найпопулярніших туристичних місць України за версією Google - рейтинг
Компанія Google на запит Державне агентство розвитку туризму України надала інформацію про туристичні місця в Україні, які за 9 місяців 2021 року лідирують за кількістю пошукових запитів Google-Maps&Search.
Loading...
Load next