На Львівщині чоловік вбив свого знайомого

На Львівщині чоловік вбив свого знайомого
Як повідомляють у слідчому відділенні поліції №1 Золочівського районного, місцевий житель міста Броди поранив ножем особу, що перебувала у нього в гостях.

Як повідомляють у слідчому відділенні поліції №1 Золочівського районного, місцевий житель міста Броди поранив ножем особу, що перебувала у нього в гостях.

Вчора, 31 січня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків райцентру виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті.

"На місці події працювали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, криміналісти, кінолог та співробітники інших служб відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції", - зазначається у повідомленні.

Правоохоронці встановили особу загиблого, ним виявився 49-річний житель міста, на тілі якого поліцейські виявили колото-різані рани. Тілесні ушкодження потерпілому завдав 51-річний власник квартири.

Відомо, що між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар кілька разів вдарив гостя ножем в область живота.

Тепер йому передбачається покарання – ув'язнення від 7 до 15 років. Підозрюваного затримали за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що львів’янин до смерті побив свою 81-річну матір. Відомо, що тіло 81-річної жінки виявила донька померлої, коли прийшла провідати...

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У "Домівці врятованих тварин" у Львові з’явилися нові мешканці (відео) У "Домівці врятованих тварин" у Львові з’явилися нові мешканці (відео)
Зокрема тут тепер житиме екзотична тваринка - мангуст. Необхідне особливе харчування, якого зовсім не вистачає. Також тут є декілька крилатих, які залишились без кінцівок та крил.
Другий семестр у школах Львова: коли та у якому форматі розпочнеться навчання? Другий семестр у школах Львова: коли та у якому форматі розпочнеться навчання?
Більшість шкіл Львівської МТГ виходитимуть на навчання в 20-х числах січня в очному форматі.
Прикордонники викрили вантажівку контрабанди під виглядом поштових відправлень Прикордонники викрили вантажівку контрабанди під виглядом поштових відправлень
Під виглядом поштових відправлень 27-річний уродженець Львівщини намагався незаконно ввезти коробки з комп’ютерним обладнанням, одягом, взуттям і бронепластинами
Loading...
Load next