Як будуть вчитись учні молодших класів у Львові з 29 березня

Як будуть вчитись учні молодших класів у Львові з 29 березня
У міській раді повідомили про роботу навчальних закладів під час локдауну

На позаплановому засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС прийняли нові рішення щодо подальшої організації освітнього процесу у Львові. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Керівниця управління освіти міста Зоряна Довганик розповіла, що заклади загальної середньої та позашкільної освіти усіх форм власності продовжують навчатись дистанційно. 

Окрім цього, учні 1 - 4 класів зараз на канікулах до 26 березня. Тож із понеділка, 29 березня, вони також переходять на дистанційне навчання.

Проте, під час локдауну дитячі садочки працюватимуть дотримуючись протиепідемічних заходів.

Усі обмеження діятимуть до окремого рішення комісії з питань ТЕБ і НС, - наголосила керівниця управління освіти міста Зоряна Довганик.

Нагадаємо, що від сьогодні, 25 березня Львівщина переведена у червону зону, у зв'язку зі стрімким зростанням кількості хворих на коронавірус.

Читайте також
Медики вважають зняття обмежень у Львові передчасним Медики вважають зняття обмежень у Львові передчасним
Медики Львова наголошують, що послаблення карантину у Львові наразі передчасне, у лікарнях міста досі багато критично важких хворих, реанімації переповнені. Відтак, усіх львів`ян просять дотримуватись заходів безпеки, аби після свят місто знову не повернулось до жорсткого локдауну.
Як у Львові відзначатимуть День міста Як у Львові відзначатимуть День міста
Цьогоріч, як і 2020 року, жодних масових заходів не відбуватиметься. Проте, у Львові перейменують вулицю та нададуть почесні звання учасникам у боротьбі з коронавірусом.
За добу коронавірус виявили у 404 львів'ян
За оперативними даними, станом на ранок 31 березня у Львові та на Львівщині підтверджено 103670 випадків інфікування коронавірусом, з них 2629 — летальні. Місто надалі перебуває у червоній зоні.
Loading...
Load next