У Львові продовжують оновлювати Малоголосківський парк (відео)

У Львові продовжують оновлювати Малоголосківський парк (відео)
Працівники компанії «Lev Development» продовжують розчищати територію зеленої зони від різного виду непотребу.

Традиції не змінюються. Працівники компанії «Лев Девелопмент» продовжують очищати території Малоголоськівського парку від різного виду непотребу. Роботи залишилося ще багато, бо чимало прихованого сміття виявляють саме під час толоки.

- Пляшки пусті, шприци, шифер, скло бите, пакети якісь. Сюди, розумієте, приходять і безхатченки, щось притаскують. Окремо гілки тут є, ми їх теж стаскуємо на кучу, а потім їх переробляємо. Сміття грузимо в контейнери, окремо вивозимо, - розповідає прибиральник Сергій Матвєєв.

В той час, як велику деревину використовують або для обгородження парку, або вивозять на спеціальні майданчики, то сухі гілки збирають на території парку в окремі кучі. Зараз представники управлінської компанії чекають на дробарку. Її у користування нададуть комунальники міста, з якими вони активно співпрацюють для створення комфортних умов для відпочинку місцевих мешканців. Гілки перероблять на тирсу та створять додаткові еко-стежинки у цій зеленій зоні.

- Ми дивимося, приглядаємось куди люди люблять собі пройтися, прогулятися по парку подивитися на дерева та рослини, які ростуть і ті стежки ми засипаємо, щоб було комфортніше, зручніше пройтися не по болоту та як це ще не дуже так і кінцевий варіант парку, а по основі сухій, чистенькій, щоб люди прогулялися із задоволенням, - каже керівник управлінської компанії «LEV DEVELOPMENT» Богдан Сороковий.

За попередніми оцінками управлінської компанії «Лев Девелопмент» повністю розчистити територію парку від непотребу мають вже влітку. Після цього спільно з головною садівницею Шевченківського району розроблятимуть план щодо висадки тут нових рослин та дерев, щоб створити унікальну зону для активного дозвілля та відпочинку жителів цього району.  

Читайте також
У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео) У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео)
Працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно з ЛКП "Зелений Львів" завершили масштабне розчищення відпочинкової зони.
Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео) Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео)
Представники компанії "LEV Development" спільно зі скульптором Антоном Лубієм провели майстер-клас для дітей із виготовлення фігур з дерева у Малоголосківсьму парку.
У Львові провели дитячий майстер-клас у Малоголосківському парку (відео) У Львові провели дитячий майстер-клас у Малоголосківському парку (відео)
Знаний скульптор Антон Лубій провів майстер-клас для дітей. З дерев, які повалив буревій, вони разом виготовляли скульптури.
Loading...
Load next