У Львові відкрили новий спортивно-ігровий майданчик за 2,5 мільйони гривень (відео)

У Львові відкрили новий спортивно-ігровий майданчик за 2,5 мільйони гривень (відео)
Реалізували проєкт за понад 2,5 мільйони гривень. При створенні простору орієнтувалися на подібні майданчики за кордоном.

На вулиці Івана Франка, 165 у Львові діти вже облюбували новостворений спортивний майданчик. Місцеві мешканці кажуть, що раніше тут вже була інфраструктура для активного дозвілля, але з часом вона стала небезпечною для малечі. Зараз зовсім інша справа, але люди вважають, що треба ще попрацювати над облагородженням території.

То що он ті мусорники, бо діти будуть знаєте дихати тим, ото дерево воно теж таке бачите? Не дай Боже якоїсь бурі, а так добре зроблено для дітей. От так вийдеш по обіді й не маєш куди піти з дитиною. Вже в парк не ідеш, вже тут трошки, - зізналась місцева мешканка Мирослава Павлишин.

В мене син напевно от як почали будувати і він кожен день приходив й дивився чи вже збудували.  І останні дні він вже дуже чекав, що б відкрили і сьогодні нарешті собі бігає. Це дуже класно, бо тут дуже багато дітей. Й тому воно дуже потрібне тут, - розповіла місцева мешканка Олена Сільченко. 

Підрядники зазначили, що на роботи з облаштування цього майданчика їм знадобилося близько 2-х місяців. Реалізували проєкт за понад 2,5 мільйони гривень. При створенні простору орієнтувалися на подібні майданчики за кордоном, які поєднують у собі як розваги для дітей, так і для заняття спортом.

Тобто зроблена зона, яка під спортсменів, тобто людей, які зранку бігають, роблять пробіжки, займаються на обладнанні, тренажерах. Підтримують своє тіло в належному стані. І друга частина, це більша частина, для дітей різного віку, бо є пісочниці, де бавляться маленькі діти й гойдалки, гірки, - повідомив директор підрядної організації Роман Синявський.

Тут встановили безпечне гумове покриття, освітлення та огорожу. З матеріалів намагалися менше використовувати залізо, а більше пластик та дерев’яні елементи. Додатково у майбутньому встановлять тут й лавочки для відпочинку батьків під час прогулянок з дітьми. А ще…

Плануємо зробити у Львові перший такий паркмайданчик з художнім покриттям. Це в нас на вулиці Кастилівці планується. На Черемшини, 29 в нас планується громадський проект, де ми будемо робити дитячий майданчик і він буде такий дерев’яний з гарними, нестандартними елементами, - наголосив  директор ЛКП "Спортресурс" Ростислав Зелик.

До слова, до кінця року мають завершити роботи ще на 4-х подібних дитячо-спортивних майданчиках на вулицях Науковій, Любінській, Довженка та Дж. Вашингтона.

 

Читайте також
Юніори, молодь і абсолют: у Львові відбувся чемпіонат області з плавання (відео) Юніори, молодь і абсолют: у Львові відбувся чемпіонат області з плавання (відео)
У чемпіонаті Львівщини з плавання взяли участь 8 команд, які долали дистанції на спині, вільним стилем, брасом та у комплексі.
У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео) У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео)
Працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно з ЛКП "Зелений Львів" завершили масштабне розчищення відпочинкової зони.
Гарбузове свято на Малоголосківській (відео) Гарбузове свято на Малоголосківській (відео)
У Малоголосківському парку відомий скульптор Антон Лубій навчав дітлахів вирізати гелловінські ліхтарики з гарбузів.
Loading...
Load next