Допомога з Німеччини: один із медзакладів Львова поповнився новими меблями (відео)

Допомога з Німеччини: один із медзакладів Львова поповнився новими меблями (відео)
До 5-ї лікарні привезли 47 нових ліжок і стільки ж матраців, 10 приліжкових столиків, 9 ящиків постільної білизни та інші меблі.

Замінити старе. Відтепер перебувати на лікуванні у палатах 5 міської клінічної лікарні 2-го ТМО Львова стане комфортніше, адже тутешні ліжка та меблі замінять на нові – функціональні. Прибула чергова партія гуманітарної допомоги з Німеччини: привезли 47 нових ліжок і стільки ж матраців,10 приліжкових столиків, 9 ящиків постільної білизни та інші меблі.  

При об’єднанні територіального медичного об’єднання є 685 ліжок назагал. І більшу частину ліжок потрібно замінити на більш функціональні. Тому це великий подарунок для нас, — розповідає Андрій Миськів, в. о. гендиректора 2-го ТМО Львова. 

Нещодавно змінили меблі й у терапевтичному відділенні  5-ї клінічної лікарні 2-го ТМО Львова. Це  дозволило забезпечити комфортне перебування пацієнтів у медзакладі, адже ліжка і тумбочки використовувались не один десяток років. 

Впродовж більше ніж 30 років наше матеріальне оснащення таке як ліжка і тумбочки було вкрай тяжким. Це були старого, ще радянського взірця меблі. Дякуючи меценатам і небайдужим людям, які звернули увагу на це і покращили, зручність перебування в лікарні виросла в небачену кількість разів, — пояснила Лілія Ошуркевич, завідувачка терапевтичного відділення 5-ї клінічної лікарні 2-го ТМО Львова. 

У "Народній Самообороні" Львівщини планують поступово замінити усі радянські панцирні ліжка на нові та функціональні. Також повідомляють про ще одну поставку гуманітарної допомоги у цьому місяці.   

В лютому ми можемо розраховувати на 400 функціональних ліжок з центральної Німеччини, бо ці переважно зі Східної Німеччини. І це насправді дуже великий вантаж, це приблизно 10-11 вантажівок, фур величезних, — поділився Валерій Веремчук, керівник "Народної Самооборони" Львівщини. 

До слова, окрім ліжок також очікують дороговартісне медичне обладнання. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Дітям до 18 років: у Львові можна цілодобово отримати допомогу від лікаря окуліста (відео) Дітям до 18 років: у Львові можна цілодобово отримати допомогу від лікаря окуліста (відео)
З 1 квітня в "ОХМАТДИТІ" цілодобово запрацювала хірургія, травматологія, отоларингологія, анестезіологія та офтальмологія. Зокрема відтепер там також цілодобово надаватимуть офтальмологічну допомогу дітям до 18 років.
До Львова активно надходить гуманітарна допомога з-за кордону (відео) До Львова активно надходить гуманітарна допомога з-за кордону (відео)
До 1-го ТМО Львова з Румунії прибули 2 великогабаритні автівки з 30-тонним вантажем 
Лікарня у Львові отримала чеське медичне обладнання на суму 6 млн грн (відео) Лікарня у Львові отримала чеське медичне обладнання на суму 6 млн грн (відео)
Львівська лікарня швидкої меддопомоги отримала від Чехії нове медичне обладнання на суму 6 мільйонів гривень. Лікарні передали мийно-дезінфікувальну машину, електрокоагулятори, біохімічний аналізатор, а також гематологічний аналізатор.
Loading...
Load next