Мешканці вулиці Купальської вже пів року очікують відновлення дороги: що кажуть в райадміністрації? (відео)

Мешканці вулиці Купальської вже пів року очікують відновлення дороги: що кажуть в райадміністрації? (відео)
Що на це відповіли представники місцевої райадміністрації та виконавці робіт дізнаєтеся у нашому сюжеті.

Каша із багна з домішками каміння – так виглядає дорожнє покриття на вулиці Купальській. Роботи з заміни інженерних мереж тут розпочали ще наприкінці серпня минулого року, – кажуть місцеві. На їхню думку, процес мав би тривати не більш як 2 місяці, проте минуло вже пів року, а дорогу тут й досі ніхто не відновив.
 

Як на мене, це неправильно. Такі роботи потрібно робити літом, а зимою ми розвезли, усі машини нищимо, ходити неможливо. Діти перескакують один через одного, це не є нормально. Це не по-господарськи. На Панщині, то напевно б краще робили, чесно не маю пояснення того, — зазначає місцевий мешканець Ярослав Білик.

За словами мешканців, схожу проблему помічають по всій території району.
 

Наша вулиця не є єдина. Якщо пройти околиці, то майже кожна друга така сама у такому стані, захаращена або знищенна. Асфальт там на вулиці був покладений, а вони його розрили пошили ями, а доробляти немає кому, — говорить Ярослав.
 

Тому люди, щоб хоч якось покращити ситуацію на своїй вулиці, вирішили діяти самостійно.
 

Ми зібралися усі сусіди і ми привезли машину щебеню купили, бо нереально ходити. Діти йдуть до школи, в садочок і усюди. Вони б взяли цей рів, викопали, ту землю вивезли, ту би вже засипали піском і все було б зовсім по іншому, а вони цілий рік міняють трубу. Ну скільки тут є? 10- метрів труби? А міняють цілий рік, — розповідає місцевий мешканець Богдан Муха.
 

Відомо, що роботи на цій вулиці проводили працівники «Львівгазу», які відповідно до інвестиційної програми замінювали тут газову мережу. Представники Шевченківської райадміністрації про цю ситуацію знають та наголошують, що тримають усе під контролем.

На цей час вони вже підключають, перепідключають абонентів, доброустрій на сьогодні вони ще не відновили. Сьогодні я мав розмову із виконавцем тих робіт. Обіцяють по завершенню підключення абонентів повернути вулицю до попереднього стану, відновити доброустрій до попереднього стану, — пояснює начальник відділу комунального господарства Шевченківської райадміністрації Микола Бегей.

 

За сприятливих погодних умов, розповідають у Шевченківській райадміністрації, комунальники зможуть відновити дорожнє покриття на цій вулиці вже найближчим часом.

 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Суцільне бездоріжжя: у Львові мешканці однієї із вулиць нарікають на стан доріг (відео) Суцільне бездоріжжя: у Львові мешканці однієї із вулиць нарікають на стан доріг (відео)
На суцільне бездоріжжя нарікають мешканці вулиці Алішера Навої. І це попри те, що чиновники обіцяли розпочати ремонт у 2021 році. Однак кошти в бюджеті міста так і не передбачили.
Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео) Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео)
Мешканці будинку на вулиці Мазепи, 23 скаржаться на повну відсутність благоустрою прибудинкової території. Неодноразові звернення до влади нічого не дали.
У Львові перекриють перехрестя вулиць Бандери та Городоцької (відео) У Львові перекриють перехрестя вулиць Бандери та Городоцької (відео)
Ремонт доріг триває у Львові: в межах капітальної реконструкції вулиці Степана Бандери для проїзду транспорту закриють Городоцьку. Це станеться вже наступного четверга, аби уникнути транспортного колапсу мерія закликає водіїв ознайомитися із новою схемою об’їзду.
Loading...
Load next